Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Office- en eventmanagers, (directie)-secretaresses, duizendpoten en organisatietalenten kunnen weer kennis en inspiratie opdoen én netwerken op 27 maart 2018. Dan vindt het vierde GCB-symposium plaats in MartiniPlaza met het thema What’s New?

Het Groningen Congres Bureau (GCB) pakt ook dit jaar weer uit met een grote belevingsbeurs waarbij veel bedrijven uit de eventbranche aanwezig zijn. Deze bruisende omgeving - met bijvoorbeeld vloggers, filmmakers en cateraars met proeverijen - is inmiddels een must geworden voor iedereen die weleens een bijeenkomst organiseert of wil gaan organiseren. Deelnemers kunnen ter plekke een keuze maken uit drie van de zeven workshops en er zijn rondleidingen door MartiniPlaza. 

Bijzonder zijn de workshops ‘Etiquette next level’ van Etiquette à la Carte & Beaumonde Hospitality en ‘Duurzame veranderbaarheid’ van Adecco / Dare2Change. Tijdens de workshop van cateraar Dennis Cooking Place kan iedereen zijn of haar zelfgemaakte culinaire chocoladedessert proeven.

Er zal veel te beleven zijn en alle deelnemers van dit symposium maken kans op mooie prijzen. Zoals twee tickets voor een vliegreis naar Kopenhagen, München of Brussel vanaf Groningen Airport Eelde. Daarnaast zijn er hotelovernachtingen te winnen.

Aanmelden kan hier 

Plaats op:
Datum: 5 maart 2018
Gerelateerde artikelen  
19-02-2013 Nieuws Symposium over congresorganisatie groot succes
02-04-2012 Nieuws Congress by design preferred supplier van MartiniPlaza
29-05-2019 Nieuws Groningen streeft naar toppositie Nederlandse congresmarkt
19-12-2011 Nieuws Internationaal medisch psychologisch congres naar Groningen
27-03-2007 Nieuws Management Support organiseert de Workshop Driedaagse voor de professionele …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.