Nieuws  
 

Het Spaansche Hof heropent na restyling als congreslocatie - Duncan Stutterheim koopt Westergasfabriek - Regus opent nieuw business center in iconische Zwolle Trade Center- Nieuwe eventruimte Bergse Bossen - Duurzame polderdaktuin World Trade Center The Hague geopend - Sandton Eindhoven Centre vernieuwd


Het Spaansche Hof heropent na restyling als congreslocatie

Het Spaansche Hof in Den Haag heeft een grondige restauratie en restyling ondergaan. Onlangs is het monumentale stadspaleis heropend tijdens een open dag. Lees hier verder.


Duncan Stutterheim koopt Westergasfabriek

Het Westerfasfabriekterrein in Amsterdam heeft een nieuwe eigenaar. Eigenaar MeyerBergman Erfgoed Groep maakte bekend dat de Westergasfabriek, met populaire evenementenlocaties als de Gashouder en het Ketelhuis, wordt overgedragen aan Millten, Harvest Vastgoed en Duncan Stutterheim. In totaal gaat het om 17 monumentale gebouwen met een oppervlak van 20.000 vierkante meter. Hiervan is 30 procent beschikbaar voor tijdelijke verhuur. Lees hier verder.


Regus opent nieuw business center in iconische Zwolle Trade Center

Regus, wereldwijd marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, opende onlangs een nieuwe locatie in Zwolle. Het nieuwe business center is gevestigd in het iconische Zwolle Trade Center. Regus stelt met de nieuwe locatie ruim 1600 vierkante meter beschikbaar voor zakelijke professionals. Met deze 75e Nederlandse locatie in het portfolio kan Regus voorzien in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken in Zwolle.


Nieuwe eventruimte Bergse Bossen

Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen, gelegen in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug, biedt de persoonlijke aandacht en sfeer van een kleinschalige locatie. De nieuwe congres- en eventzaal ‘The Basement’ vormt een fantastische aanvulling op het reeds bestaande aanbod van zalen en het Grand Café. De mooie strakke, multifunctionele ruimte met stoere industriële uitstraling en eigen bar heeft alle ingredienten voor een geslaagd evenement. Overdag vormt The Basement een fijne, lichte congres- of vergaderruimte (121 m2) , voorzien van alle comfort, techniek en met eigen koffie- en theevoorzieningen. s'Avonds kan de zaal in mum van tijd tot een stijlvolle receptieruimte of sfeervolle club omgebouwd worden.


Duurzame polderdaktuin World Trade Center The Hague geopend

Onlangs opende burgemeester Pauline Krikke officieel de duurzame polderdaktuin van het World Trade Center The Hague. Het betreft het eerste platte dak in Den Haag dat deze bestemming heeft. Per december 2016 ontving het WTC The Hague, eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund, als eerste multi-tenantgebouw in Nederland al het prestigieuze BREEAM-NL In-Use Excellent duurzaamheid keurmerk. Het verbouwen van het platte dak van de parkeergarage tot een polderdaktuin staat dan ook geheel in lijn met de unieke, duurzame koers van WTC The Hague.


Sandton Eindhoven Centre vernieuwd

In 2004 was Eindhoven Centre de eerste vestiging van de collectie karakteristieke Sandton hotels op bijzondere locaties. Het centraal gelegen Eindhovense stadshotel met vergaderruimtes staat, na een grondige vernieuwing, model voor de eigentijdse generatie Sandton Hotels. De hotels bieden een warm en huiselijk welkom aan gasten en kenmerken zich door een persoonlijke sfeer. Sandton Hotels maakt deel uit van International Hotel Management Group.

Plaats op:
Datum: 21 februari 2018
Gerelateerde artikelen  
29-01-2018 Nieuws Duncan Stutterheim koopt Westergasfabriek
11-10-2017 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2017
16-08-2017 Nieuws Regus breidt haar netwerk uit in de bruisende stad Utrecht
19-09-2018 Nieuws Accommodatienieuws - september 2018 (2)
13-12-2017 Nieuws Accommodatienieuws - december 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.