Nieuws  
 

Een online boekingstool voor meetinglocaties en een onafhankelijk platform voor gebruikerservaringen over locaties en diensten slaan de handen ineen.

Online boeken

Vanaf nu kunnen bezoekers van de website MeetingReview direct hun ruimtes via Deskbookers online boeken. Beiden partijen streven er naar meer transparantie te bieden aan klanten in de wereld van meeting- en werkruimtes. Het brede aanbod van Deskbookers is door deze samenwerking eenvoudig te vergelijken op het review platform.

‘Klanten zijn gewend om hotels, restaurants, kleding, taxi’s - bijna alles - online te bestellen. Deze trend zet zich voort in de vergaderwereld. Ook daar is er steeds meer vraag naar feedback van eerdere gebruikers. Door onze samenwerking linken wij een objectief reviewplatform aan ons boekingsplatform. Een mooie stap naar meer transparantie voor onze klanten.’ zo Lea Schollmeyer, Head of Marketing en Customer Care, Deskbookers

Robert Spakman van MeetingReview: “We merken al een paar jaar dat online reserveren ook voor meetinglocaties in opmars is. Het is logisch dat je als enthousiaste bezoeker van de site door het lezen van mooie reviews graag de volgende stap wil maken. Dat kan zijn telefonisch contact opnemen met de locatie maar nu ook online reserveren”.

Onderzoeken tonen aan dat de gastervaringen in de MICE-branche steeds belangrijker worden. Keuzes worden gemaakt, naast een wervende tekst van de aanbieder, ook door reviews van eerdere gebruikers te lezen. “Online selecteren van locaties op basis van reviews maar ook online reserveren van een ruimte zijn over 3 jaar net zo gewoon als we nu doen bij een restaurant” aldus Robert Spakman.

Deskbookers
Deskbookers verbindt werkruimtes en professionals. Het bedrijf is opgericht in 2013 en hiermee een van de eerste marktplaatsen voor werkruimtes. De Nederlandse online speler heeft op dit moment een aanbod van ruim 11.000 ruimtes, verspreid over Nederland en Duitsland. In Januari 2018 telde de website meer dan 50.000 bezoeken en dit aantal stijgt maandelijks. Het bedrijf is druk bezig met de voorbereidingen voor een multi-national roll-out.

MeetingReview
MeetingReview is de meest complete zoekmachine voor meetinglocaties & meetingdiensten in Nederland. Ruim 6.500 locaties en 1.000 diensten staan op het onlineplatform. Je leest er gebruikerservaringen, reviews en testimonials, over de deelnemers. MeetingReview werkt samen met diverse andere locatieplatforms waar ook deze reviews te lezen zijn. MeetingReview is marktleider voor zakelijke ervaringen in de MICE-branche.

Plaats op:
Datum: 14 februari 2018
Gerelateerde artikelen  
27-08-2018 Nieuws Meetings.com gaat samenwerking aan met MeetingReview
08-04-2019 Nieuws Samenwerking MeetingReview en MICE Operations
12-01-2017 Nieuws MeetingReview optimaliseert customer journey
07-02-2019 Nieuws OneMeeting.com gaat samenwerking aan met MeetingReview
26-02-2018 Nieuws Transparante reviewscore? MeetingReview heeft de primeur!
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.