Nieuws  

Grootste aanbod op één dag

EventSummit viert op 15 februari haar 10 jarig jubileum met een uitverkochte beursvloer. Maar liefst 520 mooie bedrijven uit onze branche staan klaar om de naar verwachting 5000 bezoekers te ontvangen.

What's new tijdens EventSummit 2018 from Vakwereld Videokanaal on Vimeo.

Arjen Lemstra: “We maken een ongekende groei door die we zelf niet verwacht hadden. Van 400 naar 520 exposanten in één jaar tijd. Hal 8 is tot aan alle hoeken gevuld met standhouders, sprekers, foodtrucks, entertainment en beleving.

Voor eventmanagers, meetingplanners, PCO’s en alle andere organisatoren van events is dit dé dag om zich te oriënteren. Een groter aanbod van bedrijven in de evenementenbranche vindt je nergens. Door de handige segmentering van de vloer, kun je efficiënt je beursbezoek plannen.

Indrukwekkend sprekersprogramma

Het sterke concept van EventSummit is de unieke combinatie van veel aanbod, mooi entertainment, veel beleving, divers aanbod foodtrucks, gezamenlijke netwerkborrel, jubileumfeest, congres en uitgebreid sprekersprogramma.

Manou Hahn: “We hebben dit jaar heel veel aandacht besteed aan een afwisselend en inspirerend programma. Er wordt met groot enthousiasme kaarten gekocht voor het congres Creativiteit en Anders Denken in de ochtend. Er is plaats voor 400 eventmanagers, maar het lijkt erop dat vroegtijdig het congres uitverkocht zal zijn.”
Op de beursvloer zijn er 4 seminarruimtes met verschillende thema’s: Festival Stage, Tech & Online Stage, Talent Stage en Venue Stage.
Maar liefst 30 sprekers zorgen voor nuttige content. Je kunt alles vragen aan Duncan Stutterheim, de Jonge Valken komen vertellen over hun visie op hospitality, Tjeerd den Boer vertelt over het geheim van De Librije, Sebastiaan Mennes komt vertellen over burn out in relatie tot het stressvolle beroep van eventmanagers! Dit is zomaar een greep uit het mooie aanbod.

Kom op tijd!

Joris Bots: “We raden iedereen aan om op tijd te komen. Wil je naar wat sprekers toe, informatie inwinnen bij exposanten en genieten van entertainment en beleving, dan moet je een paar uur tijd reserveren. Vanaf 10.30 uur gaan de deuren open.”

Plaats op:
Datum: 24 januari 2018
Gerelateerde artikelen  
08-02-2019 Nieuws EventSummit 2019, beste editie tot nu toe!
20-10-2016 Video Evaluatie EventSummit 2016 met organisatoren Joris Bots en Arjen Lemstra
14-02-2018 Nieuws Wereldprimeur tijdens EventSummit 2018 op 15 februari in RAI
17-01-2019 Nieuws Zeven redenen om EventSummit 2019 te bezoeken
07-01-2016 Nieuws BrancheContact organiseert unieke Masterclass 'Middag van het verhaal'
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.