Nieuws  
 

Locaties met Meerwaarde(n) schenkt ruim 700 euro aan goede doelen - TheaterHotel De Oranjerie nieuwe partner Maastricht Convention Bureau - Marriott Hotel Rotterdam Beste Hotel van Nederland - Wreldwijde Quiet Hotel Award 2017 gaat naar Mövenpick Hotel City Centre in Amsterdam - Bistro Berlage serveert eigentijdse klassiekers in de Beurs van Berlage Amsterdam - Inntel Hotels Resort Zutphen wordt Fletcher Hotels - Carlton President lanceert nieuwe hotelkamers


Locaties met Meerwaarde(n) schenkt ruim 700 euro aan goede doelen

In 2017 heeft Locaties met Meerwaarde(n) ruim 700 euro bij elkaar gespaard voor goede doelen. Voor elke offerte-aanvraag via de site is een euro in de goede doelen pot gestort. Resulteerde deze in een boeking, dan kwam daar nog een bedrag bij, ter grootte van 5% van de boeking. De klant-boeker mag bepalen aan welk goed doel het vrijgekomen bedrag wordt gedoneerd. “Dit jaar nog een bescheiden bedrag”, zegt Mirjam Kuggeleijn, een van de oprichters van Locaties met Meerwaarde(n). “Dat komt ook omdat het nog niet zo bekend is dat door het boeken van een locaties via ons, ook goede doelen worden gesteund. Daar willen we in 2018 meer bekendheid aan geven.”


TheaterHotel De Oranjerie nieuwe partner Maastricht Convention Bureau

Het TheaterHotel de Oranjerie in Roermond is als nieuwe partner toegetreden tot de stichting Maastricht Convention Bureau. Rob Polman, directeur TheaterHotel De Oranjerie (en Het Arresthuis, Hotel van het Jaar 2018). “Met de ligging van ons hotel, gelegen in het centrum van Roermond en multifunctionele mogelijkheden, gaan wij met veel vertrouwen de samenwerking aan met Maastricht Convention Bureau. Een mooie stap om onze diensten en faciliteiten nationaal maar ook internationaal op de kaart te zetten”.Directeur van het MCB, Jurgen Moors: “Wij zijn erg blij met de toetreding van de Oranjerie. Deze uitbreiding van ons regionaal netwerk betekent dat we zakelijke boekers nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast is het hechte netwerk voor de regionale partners een stevige basis voor succesvolle samenwerking. Samen zetten wij de regio als toonaangevende congresbestemming op de kaart."


Marriott Hotel Rotterdam Beste Hotel van Nederland

Volgens de gasten van Hotels.nl is het Marriott Hotel Rotterdam het beste hotel van het land. Vooral de service in het vijfsterrenhotel, de ligging en de ruime kamers worden geprezen door bezoekers. Op de website kunnen sterren uitgedeeld worden in diverse categorieën, waaronder prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. De leiding van het hotel heeft onlangs de award voor ‘Beste Hotel van Nederland’ in ontvangst mogen nemen. De award is een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks uitreikt. De award werd voor de vierde keer uitgereikt. De top drie wordt aangevuld met een Van der Valk hotel in Groningen-Hoogkerk en in Nijmegen-Lent.


De wereldwijde Quiet Hotel Award 2017 gaat naar Mövenpick Hotel City Centre in Amsterdam

Onlangs zijn de Quiet Hotel Awards 2017 uitgereikt door de Stichting Quietroom, na een zorgvuldige beoordeling van meer dan 157 hotels die in het bezit zijn van een Quiet Room label. Het Mövenpick Hotel, dat aan het IJ ligt, is in 2013 gerenoveerd en ontving in 2017 het QR label voor alle kamers, met 31 kamers in de hoogste stilte-categorie. De excellente prestaties van het Mövenpick Hotel City Centre op het gebied van geluidsisolatie zijn mede te danken aan de toepassing van QR-gecertificeerde producten en leveranciers, die garanderen dat deze voldoen aan de hoogste standaarden.


Bistro Berlage serveert eigentijdse klassiekers in de Beurs van Berlage Amsterdam

Onlangs opende Bistro Berlage in de Beurs van Berlage haar deuren. In deze nieuwe stijl bistro worden eigentijdse klassiekers voor lunch en diner geserveerd met een Nederlandse touch. Deze aanpak komt ook terug in het elegante interieur waar authentieke, monumentale elementen worden gecombineerd met een moderne uitstraling. Centraal in de zaak staat een grote eilandbar die zich uitstekend leent voor de borrel. Op deze iconische locatie met een rijke geschiedenis is Bistro Berlage klaar voor de toekomst.


Inntel Hotels Resort Zutphen wordt Fletcher Hotels

Inntel Hotels heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als hotelketen met 4 en 5 sterren hotels gesitueerd op A1 locaties in de grotere Nederlandse steden. Daarom is besloten om Inntel Hotels Resort Zutphen over te dragen aan Fletcher Hotels. Karin Geurts, Algemeen Directeur: ’Met gemengde gevoelens neem ik straks afscheid van Inntel Hotels Resort Zutphen mede doordat Inntel Hotels 35 jaar geleden gestart is vanuit dit unieke hotel. Desondanks ben ik erg blij dat Fletcher Hotels het hotel en onze medewerkers gaat overnemen omdat het naadloos aansluit bij hun portfolio.’


Carlton President lanceert nieuwe hotelkamers

Carlton President is een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen, door verrassende combinaties en concepten. Deze contrasten komen terug in het design van de 115 nieuwe hotelkamers. Mooie combinaties in ruimte, sfeer, materiaal, kleur, uniek design en innovatieve technologische snufjes om het verblijf nog aangenamer te maken, oog voor detail en oprechte persoonlijke aandacht. Medio 2018 is Carlton President een compleet nieuw hotel. Na de hotelkamers worden ook de 9 multifunctionele vergaderzalen en de complete begane grond gerenoveerd.

Plaats op:
Datum: 10 januari 2018
Gerelateerde artikelen  
07-03-2018 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2018
17-01-2013 Nieuws De beste hotels van Amsterdam en Nederland
12-11-2015 Nieuws Omvangrijke Holland delegatie naar IBTM Barcelona 2015
10-01-2019 Nieuws Hotelgasten kiezen beste Hotels van Nederland
18-01-2017 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2017 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.