Nieuws  
 

TDC Chauffeursdiensten is dé chauffeursdienst voor (privé) chauffeurs, Valet Parking en  pendelbusjes. In de afgelopen tien jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele onderneming met maar liefst 500 chauffeurs, die dagelijks heel wat managers het stuur uit handen nemen. Dit tienjarige jubileum van TDC Chauffeursdiensten wordt gevierd met een ludieke actie: nieuwe klanten kunnen de eerste tien uur boeken voor slechts € 10 per uur, in plaats van het gebruikelijke tarief van  € 19,-.

Valet parking bij events en congressen
Verder is TDC Chauffeursdiensten inmiddels uitgegroeid tot een van de meest ervaren partijen met betrekking tot de verzorging van Valet Parking. TDC Chauffeursdiensten verzorgt Valet Parking voor zowel directe opdrachtgevers als evenementenlocaties en diverse bureaus van 5 tot 500 auto's.

Professioneel en veelzijdig
Op een zolderkamertje in Breda begon Teun Enklaar tien jaar geleden met TDC Chauffeursdiensten waarbij hij chauffeurs verhuurde, terwijl Bob Kuijper als Small Business Student in Haarlem een vergelijkbaar concept opstartte. Al snel ontstond een vruchtbare samenwerking, waarna TDC Chauffeursdiensten is uitgegroeid tot een professionele en veelzijdige service-organisatie. De onderneming staat garant voor stipt, flexibel en veilig vervoer van vele managers. Men kan bij het bedrijf terecht voor een privé-chauffeur, een auto met chauffeur, chauffeurs voor woon-werkverkeer (halen en brengen), voor Shuttle Service (van openbaar vervoer naar kantoren), maar bijvoorbeeld ook voor Valet Parking bij uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten.

Succesvolle aanpak
De grote kracht van TDC Chauffeursdiensten zit vooral in de kwaliteit van de mensen. “Van een goede chauffeur wordt veel meer verlangd dan een stukje op en neer rijden”, aldus oprichter Teun Enklaar. “Natuurlijk is een goede rijstijl van optimaal belang, maar ook stiptheid, representatie, omgangsvormen en betrouwbaarheid spelen een doorslaggevende rol. Omdat onze chauffeurs ons visitekaartje zijn en het belangrijkste onderdeel van ons product vormen, steken we continu veel energie in werving, selectie, training en begeleiding. Dat resulteert in tevreden opdrachtgevers én een prettige samenwerking met onze chauffeurs.”

Jubileumkorting voor nieuwe klanten
Nog nooit van TDC Chauffeursdiensten gebruik gemaakt? Dan is dit de uitgelezen kans. Nieuwe klanten kunnen nu zelf het gemak en de voordelen ervaren van een eigen chauffeur voor een heel aantrekkelijke prijs. Ter gelegenheid van het tienjarige bestaan heeft TDC Chauffeursdiensten een bijzondere actie voor nieuwe klanten: u kunt de eerste tien uur boeken voor slechts € 10 per uur, in plaats van het gebruikelijke tarief van € 19 per uur. Kijk op www.tdc.nl voor meer informatie.

Plaats op:
Datum: 2 mei 2008
Bron: TDC
Gerelateerde artikelen  
26-05-2007 Nieuws Chauffeurstelefoon voert no-claim verzekering voor klanten in
07-07-2009 Nieuws Bespaar deze zomer op parkeerkosten Schiphol met verbeterde Smart Parking
07-01-2009 Nieuws Reistip: De komende maanden extra voordelig parkeren op Schiphol met Smart …
16-10-2017 Nieuws Parkeerprijzen Nederlandse vliegvelden 8% gestegen in vijf jaar tijd
29-06-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - juni 2016 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 8,07 seconden.