Nieuws  
 

Regus opent nieuw business center in voormalig hoofdkantoor V&D - Dutch Hotel Group zet Hampshire merk voort - Bilderberg Grand Hotel Wientjes opent IJshotel in Zwolle: overnachten bij -10 - Internationale prijs voor renovatie Pulitzer - Hilton Amsterdam Airport Schiphol wint International Hotel Awards - Mobiele app Hilton onthoudt klantvoorkeuren


Regus opent nieuw business center in voormalig hoofdkantoor V&D

Onlangs heeft Regus, marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, de twaalfde locatie in Amsterdam geopend. Het nieuwe business center is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van V&D in Amsterdam Zuidoost. Regus stelt met de nieuwe locatie ruim 1.900 vierkante meter beschikbaar voor zakelijke professionals. Deze 74e locatie in het portfolio is een mooie stap voor Regus om te voorzien in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken op A-locaties door het land.


Dutch Hotel Group zet Hampshire merk voort

Hampshire Hotels gaat begin volgend jaar verder onder een nieuwe naam, maar het Hampshire Hotel-merk blijft bestaan. De huidige eigenaar, Léon Dijkstra, heeft eind vorig jaar het strategisch besluit genomen uitsluitend te focussen op de hotels in eigendom van de familie. Dutch Hotel Group, het derde bedrijf van de ondernemers Arnold Labohm, Bob Olde Olthof en Henrike Lobbes, neemt de Hampshire-naam en de licentieformule over en vormt de directie.


Bilderberg Grand Hotel Wientjes opent IJshotel in Zwolle: overnachten bij -10

Het enige ijshotel van Nederland staat dit jaar in Zwolle. Het wordt geëxploiteerd door Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Gasten overnachten er bij een temperatuur van – 10 graden Celsius.
Het ijshotel is gesitueerd bij het IJsbeelden Festival van Nederland wat van 23 december 2017 tot en met 4 maart 2018 neerstrijkt bij de IJsselhallen in Zwolle.
Het arrangement ijshotel is bedoeld voor avontuurlijke gasten die de kou niet schuwen en deze ‘once in a lifetime experience’ willen meemaken. Het bed is van ijs gemaakt met daarop een echt matras, dik dekbed en slaapzakken die geschikt zijn tot -10 graden. Gasten beschikken over een aparte gelegenheid met een douche en toilet.


Internationale prijs voor renovatie Pulitzer

Pulitzer Amsterdam heeft bij de AHEAD Awards, de Awards for Hospitality Experience and Design in Londen, de award gewonnen voor Best Hotel Renovation and Restoration. Pulitzer Amsterdam was het enige Nederlandse hotel die in de prijzen viel. De jury van de AHEAD Award, bestaande uit toonaangevende hoteliers, architecten en interieurontwerpers, beoordeelde de hotels op esthetische kwaliteit, gastervaring en commerciële rentabiliteit. De jury looft de manier waarop creative director Jacu Strauss bij de ingrijpende renovatie van Pulitzer Amsterdam de 25 verbonden historische grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, gelegen in het UNESCO werelderfgoed gebied, heeft kunnen herpositioneren door het erfgoed en architectonisch pracht te combineren met een eigentijdse stijl.


Hilton Amsterdam Airport Schiphol wint International Hotel Awards

Hilton Amsterdam Airport Schiphol heeft de award voor “Best Airport Hotel The Netherlands” en “Best Large Hotel The Netherlands” gewonnen. Elk jaar rijkt de International Hotel Awards verschillende prijzen uit aan hotels die uitblinken in hun vakgebied. Hotels die meedoen aan de International Hotel Awards dienen een uitgebreid rapport aan te leveren waarin verschillende aspecten door de jury worden beoordeeld zoals de locatie, de architectuur, het design en de service.


Mobiele app Hilton onthoudt klantvoorkeuren

Hotelketen Hilton rolt na de jaarwisseling zijn vernieuwde mobiele app uit. Gebruikers openen er niet enkel hun kamer mee, maar besturen ook licht, temperatuur en televisie. Persoonlijke voorkeuren neemt de app mee van het ene naar het andere hotel. De nieuwe Hilton Honors-app ontwikkelt zich daarmee tot een soort afstandsbediening van de kamer voor de gast. De app onthoudt ook de persoonlijke voorkeuren van de gast en past, als de kamer de technieken ondersteunt, die voorkeuren ook op andere locaties toe waar de gast komt.

Plaats op:
Datum: 13 december 2017
Gerelateerde artikelen  
11-10-2017 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2017
21-02-2018 Nieuws Accommodatienieuws - februari 2018
19-09-2018 Nieuws Accommodatienieuws - september 2018 (2)
12-02-2013 Nieuws Kanshebbers op titel Schoonste Hotel van Nederland
06-01-2016 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.