Nieuws  
 

Voor de eerste keer zal HSMAI Region Europe in Nederland MeetConnect organiseren voor professionals die te maken hebben met events en conferentie inkopen en/of boekingen en administratie. Het event vindt plaats op woensdag11 april 2018 bij het Novotel in Amsterdam.

De exposanten op MeetConnect zijn hotels, ketens, destination companies en andere bedrijven met vooraf geboekte meetings. Naast het functioneren als marktplaats voor inkopers en leveranciers van event producten, services en locaties, biedt HSMAI MeetConnect diverse ronde tafel-discussies en seminars. In Noorwegen is MeetConnect al tientallen jaren een succes.

Volgens HSMAI is het een efficiënte manier om veel leveranciers tegelijk te ontmoeten. Zowel van de hotels, destination companies, conferentie- en evenementenlocaties als eventbureaus. Ook biedt MeetConnect de mogelijkheid om te praten en te netwerken met andere bezoekers.

Andere mogelijkheden volgens HSMAI:
zoeken naar goede aanbiedingen bij nieuwe (en wellicht bestaande) leveranciers en het ontmoeten van nieuwe partners.
uitbreiden van het netwerk en inwinnen van informatie en kennis, die in de eigen werkzaamheden kan worden toegepast.
verkrijgen van kennis over de event industrie en ontmoeten van potentiële leveranciers ontmoeten van aanbieders, op de hoogte gebracht worden van de laatste updates in trends en technologie nieuwe hotels/conferentie locaties of nieuwe gerenoveerde meeting faciliteiten.

Expositie opties voor hotels

HSMAI biedt vier verschillende opties voor de exposanten, inclusief bannerwand, verlichting, meubilair, toegang tot pre-booked meetings (‘speeddate sessies’), lunch, professionele programma’s en participatie in het samenkomen met de klanten in de nabespreking.

Plaats op:
Datum: 8 december 2017
Gerelateerde artikelen  
20-12-2009 Nieuws Business Games - voor de professionele toepassing van spel in bedrijfsleven, …
02-05-2019 Nieuws Veel technologie, inspiratie, kennis en netwerken tijdens IMEX Frankfurt
04-08-2008 Nieuws Sonja Bakker bij HSMAI Trendseminar ‘Leadership in (personal) Branding’
28-12-2006 Nieuws HSMAI Nieuwjaarsreceptie in Bijenkorf Amsterdam
31-05-2018 Nieuws Jordi Wientjes, eerste gecertificeerde executive coach in Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,03 seconden.