Nieuws  

Volgende week van 28-30 november vindt weer dé jaarlijkse internationale MICE beurs IBTM World plaats in Barcelona. De internationaal georiënteerde MICE-professional kan gedurende de beurs niet alleen diverse stands bezoeken, maar zich ook laten inspireren door diverse keynote sprekers.

Onlangs maakte IBTM World bekend dat Dame Stella Rimington, schrijver en oud algemeen directeur van de UK Security Service, als keynote speaker aan het kennisprogramma van de beurs is verbonden. Rimington zal tijdens haar presentatie op 29 november ingaan op haar 27 jaar lange carrière en haar kennis over onder andere contraspionage, contraterrorisme en de ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en beveiliging. In september werd al bekendgemaakt dat ook mede-oprichter en CEO van crowdfundingwebsite Kickstarter Yancey Strickler als keynote spreker aanwezig zal zijn. Tijdens de session 'Resist and thrive, how new models and ways of thinking can beat the status quo' op 28 november gaat Strickler in op de geschiedenis van zijn bedrijf, de keuze om bedrijfswaarden boven winst te stellen en hoe het bedrijf diens innovatieve strategieën formuleert.

Het IBTM World kennisprogramma omvat zeven verschillende thema's met als doel om deelnemers te inspireren. Deze thema's zijn onder andere Industry Trends; Engagement & experiences; Safety, security & riskmanagement; Innovation, disruption & technology; Sustainability & CSR; Professional & staff development en Business development & strategy.

Tech Watch Award 2017

Ondertussen zijn ook de negen finalisten van de IBTM World Tech Watch Award bekend. Tijdens de beurs zullen deze technologiebedrijven hun product presenteren aan duizenden potentiële klanten, influencers en media in de Innovation Zone. De Award kent dit jaar drie categorieën: Logistics & Production; Management & Marketing en Audience Engagement. De jury kiest per categorie een winnaar voor de Tech Watch Award 2017. Enkele genomineerden zijn Bizly, Inc. (medewerkersplatform voor het managen van kleine bijeenkomsten), Sciensio (een AI chatbot) en SwarmWorks Ltd. (applicaties voor interactiviteit met het publiek)

Team holland tijdens IBTM World

Team Holland is ook aanwezig met 26 bedrijven uit de MICE branche. Zij kijken uit naar ontmoetingen met MICE professionals in de Holland stand F30 onder de paraplu van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). De volgende organisaties zijn aanwezig:

Regionale Convention Bureaus
Amsterdam Marketing
Leiden Convention Bureau
Maastricht Convention Bureau
Rotterdam Partners Convention Bureau
The Hague Convention Bureau
Utrecht Convention Bureau

Destination Management Companies
Co Solo DMC

Convention Centres
Rotterdam Ahoy
RAI Amsterdam
World Forum The Hague

Special Venues
Beurs van Berlage Convention Centre
Westergasfabriek

Hotel Chains
Accor Hotels The Netherlands
Amrâth Hotels
Apollo Hotels & Resorts
NH Hotels The Netherlands
Postillion Hotels
Radisson Blu Hotels
Van der Valk Hotels
Westcord Hotels

Individual Hotels
Grand Hotel Huis ter Duin
Holiday Inn Amsterdam Arena Towers
Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
Park Inn by Radisson Amsterdam City West
The Hague Marriott Hotel

Special Suppliers
Air France - KLM

Aanmelden

In 2016 kwamen bijna 15.000 bezoekers naar deze beurs. Er vonden meer dan 67.000 vooraf ingeplande afspraken plaats gedurende de driedaagse beurs. Aanmelden kan via www.ibtmworld.com.

Plaats op:
Datum: 23 november 2017
Bron: NBTC Holland Marketing
Gerelateerde artikelen  
12-11-2015 Nieuws Omvangrijke Holland delegatie naar IBTM Barcelona 2015
25-11-2016 Nieuws Ontmoet Team Holland tijdens IBTM World 2016
01-11-2018 Nieuws IBTM World 2018 biedt innovatie, creativiteit, technologie en keynote sprekers …
14-04-2016 Nieuws 'Business is personal' tijdens IMEX Frankfurt 2016
03-05-2018 Nieuws Grote delegatie 'Team Holland' naar IMEX 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.