Nieuws  

Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 zullen in oktober 2018 en 2019 opnieuw zo’n 2.000 executives in World Forum The Hague deelnemen aan de grootste en belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de netwerk transformatie industrie.

Het eerste wereldwijde SDN-congres vond plaats in het voorjaar van 2012 en inmiddels geldt het SDN NFV World Congress binnen de branche als het meest vooraanstaande debatforum en dé etalage voor de snelgroeiende en zeer invloedrijke Software-Defined Networking- en Network Functions Virtualisation-sectoren. Het evenement brengt 2.000 executives bijeen, waaronder beleidsmakers, leiders en senior management in Den Haag die samenkomen voor ontmoetingen, inspiratie en het uitwisselen van kennis.

De ICT-, technologie- en telecomsector in Den Haag wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van veel mondiale en lokale bedrijven, onderzoeksinstituten, onderwijsinstellingen, kleine en middelgrote firma’s en toeleveranciers die in deze branche actief zijn. Mondiale en regionale hoofdkantoren van diverse klinkende namen uit de sector worden in de regio bijgestaan door een dynamische verscheidenheid aan ondersteunende dienstverleners.

World Forum The Hague is een fantastische thuisplek voor de conferentie. Dankzij de recente investeringen, waaronder een gloednieuwe expositieruimte, biedt World Forum een geweldige etalage voor de laatste technologieën, nieuwe productlanceringen en sectordiensten vanuit de gehele wereld. “Wij zijn ontzettend trots dat World Forum The Hague wederom het SDN NFW World Congress in 2018 en 2019 mag hosten. De Haagse telecomsector is een van de belangrijkste bedrijvenclusters in de stad. Het is geweldig om te zien hoe de uitstekende lokale expertise en kennis op dit gebied een prachtige gemeenschap in Den Haag creëert voor conferenties over dit onderwerp”, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum The Hague.

Layer123

Layer123 is van de nieuwe generatie van zakelijke informatie en netwerkdiensten aanbieders. Het bedrijf is gespecialiseerd in het mogelijk maken van kennisuitwisseling tussen netwerkstrategieprofessionals.

Plaats op:
Datum: 10 november 2017
Bron: World Forum
Gerelateerde artikelen  
20-07-2016 In the spotlight Leidend olie- en gasevent 'Drilling' komt naar Den Haag in 2017
14-12-2017 Video Wethouder Karsten Klein over de heropening World Forum The Hague
20-11-2015 Nieuws World Forum en J-POP Foundation verlengen contract AnimeCon met 3 jaar
22-10-2018 Nieuws Schone lucht tijdens The 49th Union World Conference on Lung Health in World …
12-02-2016 Video World Forum presenteert 'Queen Maxima', een nieuwe multifunctionele ruimte
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.