Nieuws  
 

Taco van Voorst tot Voorst directeur Worldmeetings.com - Renée de Winter toegetreden tot Your Meeting Experts - Rodolf Weythingh General Manager Pestana Amsterdam Riverside Hotel


Taco van Voorst tot Voorst directeur Worldmeetings.com

Worldmeetings.com, marktleider op het gebied van strategisch meeting management, heeft Taco van Voorst tot Voorst benoemd tot directeur. Taco van Voorst tot Voorst bekleedde de afgelopen jaren verschillende posities bij Google, waarvan meest recent in de functie van programmatic industry manager. Van Voorst tot Voorst zal Worldmeetings naar een volgende fase leiden, waarbij de focus ligt op operation excellence en customer service gedreven vanuit technologische mogelijkheden. Hiermee speelt Worldmeetings in op de behoeftes van de snel ontwikkelende zakelijke reisindustrie. Oprichter en huidig directeur van Worldmeetings, Bob Pieterson, trekt zich terug uit de dagelijkse operatie maar blijft betrokken als aandeelhouder, actief adviseur en formeel bestuurder.


Renée de Winter toegetreden tot Your Meeting Experts

Sinds oktober 2017 heeft Your Meeting Experts een nieuw lid. Naast Martijn Reinhold (ReinHolding Meetings), Odette Jansen (Odette Organiseert) en Yvonne van Oosterom (Congres4u) is nu ook Renée de Winter (HMC Reservations) toegetreden tot Your Meeting Experts. HMC Reservations is gespecialiseerd in het zoeken, vinden en regelen van locaties en hotels voor zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Your Meeting Experts is dé deskundige partner voor universiteiten, bedrijfsleven en (semi)overheid op het gebied van logistieke organisatie (Your Meeting Management), deelnemersregistratie (Your Meeting Registration), op maat gemaakte congresconcepten (Your Meeting Design), advies (Your Meeting Consultancy) en venue finding (Your Venue Expert). 


Rodolf Weythingh General Manager Pestana Amsterdam Riverside Hotel

Rodolf Weytingh is aangetreden als General Manager voor het Pestana Amsterdam Riverside hotel dat begin volgend jaar haar deuren opent. Weytingh is afkomstig van het American Hotel in Amsterdam. Het Pestana Amsterdam Riverside hotel is één van de Collection Hotels van de van oorsprong Portugese Pestana Hotel Group en vestigt zich in een monumentaal pand waar voorheen het gemeentearchief van Amsterdam was gehuisvest en in een pand dat ooit dienst deed als Raadhuis Nieuwer-Amstel. (foto: LinkedIn)

Plaats op:
Datum: 25 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
01-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017
03-10-2018 Nieuws On the Move - oktober 2018
21-02-2018 Nieuws On the Move - februari 2018
21-02-2018 Nieuws On the Move - juni 2018 (2)
04-04-2018 Nieuws On the Move - april 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.