Nieuws  
 

In de afgelopen maanden hebben tientallen bedrijven kennis gemaakt met de nieuwe diensten van NewHospitality: Gastvrijheid als interne & externe marketing formule. Steeds meer bedrijven zoeken naar zingeving, passie en plezier binnen het professionele kader. NewHospitality geeft bedrijven en organisaties inzicht in de kracht van hartverwarmende hospitality naar medewerkers, gasten, klanten en leveranciers. ”Als alles digitaal wordt, wordt service een kunst en hospitality een cultuur”, aldus Luc van Bussel. “In een exponentieel digitaliserende samenleving staat de humane verbindingskracht van mensen onder druk. Hospitality helpt bedrijven en organisaties om een nieuwe invulling te geven aan de intrinsieke waarden en normen van de bedrijfscultuur.”

Hospitality is ‘purpose driven’

NewHospitality helpt bedrijven en organisaties om - naast de digitale transformatie - het serviceniveau te transformeren naar een betekenisvolle dienstverlening als nieuwe purpose strategie. NewHospitality biedt zeven verschillende diensten om organisaties te inspireren en te motiveren met nieuwe hospitality inzichten en een duidelijke formule.

Gastgevers in Geluk ♥

NewHospitality is geïnspireerd op de overtuigingen en inzichten van het boek “Gastgevers in Geluk” waarin hartverwarmende gastvrijheid in een digitale samenleving centraal staat. “Na vijf weken op

Nr. 1 in de Managementboek top 100 en vijftig lezingen over Gastgevers in Geluk zijn wij overtuigd dat er een groeiende behoefte is ontstaan aan nieuw gastgeverschap: geen inhoudsloze instructie van bovenaf, maar een betekenisvolle formule vanuit alle medewerkers van het bedrijf. Hospitality vraagt om nieuw dienend leiderschap”, aldus Van Bussel.

Plaats op:
Datum: 17 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
22-12-2016 Nieuws Boekentips voor onder de Kerstboom
09-01-2019 Nieuws Vergaderexpert OneMeeting.com versnelt groei met forse uitbreiding
17-09-2018 Nieuws Regardz.nl gaat internationaal en wordt OneMeeting.com
30-05-2017 Nieuws Secretaresses geven Nederlandse gastvrijheid een 6,9
27-06-2019 Nieuws Boekentips voor de zomervakantie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.