Nieuws  
 

World Forum zet medewerkers in het zonnetje - Regus opent nieuw business center in voormalig Essent-gebouw Den Bosch - Regus breidt ook haar netwerk uit in groeistad Amersfoort - Amrâth Hôtels opent vijftiende hotel - Marriott bouwt nieuw Renaissance Hotel Amsterdam Schiphol 


World Forum zet medewerkers in het zonnetje

Goed personeel is goud waard! Met deze slogan biedt World Forum arrangementen aan aan ondernemers. Ondernemers creëeren namelijk de ideale omstandigheden waardoor een team goed kan presteren. Wat is er dan mooier om na het bereiken van de doelstellingen de waardering voor de medewerkers te vertalen in ‘een avondje uit’? Een compleet verzorgde avond in World Forum The Hague. Een arrangement bestaat uit een feestelijke ontvangst met cocktail en hapjes, een West Side Story diner en een kaartje voor de originele Broadway productie ‘The West Side Story’.

Swingend 2017 afsluiten en knallend 2018 in, kan ook. Reserveer het feestelijk arrangement bij World Forum The Hague; een verrassende avond met o.a. een uitgebreid American Street Food diner, culinaire hostessen en een DJ die de avond spetterend afsluit. Zin in een feestje? Neem dan contact op: info@worldforum.nl.


Regus opent nieuw business center in voormalig Essent-gebouw Den Bosch

Regus, marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, opent haar tweede locatie in Den Bosch. Het nieuwe business center is gevestigd in het iconische voormalige Essent-gebouw aan het Willemsplein. Regus stelt met de nieuwe locatie in het centrum van Den Bosch ruim 1.500 vierkante meter beschikbaar voor zakelijke professionals. Het pand beschikt over 85 kantoren, 192 flexwerkplekken en vier vergaderruimtes.


Regus breidt ook haar netwerk uit in groeistad Amersfoort

Regus opent ook een nieuwe locatie in Amersfoort. Regus stelt met het nieuwe pand ruim 1.400 vierkante meter beschikbaar aan zakelijke professionals. Deze 73e locatie in het portfolio is een mooie stap voor Regus om te voorzien in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken op A-locaties door het land. Regus Amersfoort A1 bevindt zich in een van de meest gewilde zakendistricten in Amersfoort. Direct aan de A1, vlakbij de A28 en knooppunt Hoevelaken, en op loopafstand van station Amersfoort Schothorst.


Amrâth Hôtels opent vijftiende hotel

Met de opening van Amrâth Apart-Hotel Schiphol, het 15e Amrâth hotel, richt Amrâth Hôtels zich op de “extended stay” hotelgast in de regio Amsterdam / Schiphol. Dat wil zeggen dat een ieder die voor meer dan 6 nachten een kamer of appartement zoekt, van harte welkom is in één van de 98 studio’s of appartementen. Met het oog op het langere verblijf van de hotelgasten is er, voor het ontwerp en de inrichting van de kamers en de algemene ruimtes, gekozen voor een samenwerking met IKEA. De 98 studio’s en appartementen, variërend in grootte van 25 tot 70 vierkante meter, zijn in drie verschillende stijlen ingericht en beschikken allen over een kitchenette.


Marriott bouwt nieuw Renaissance Hotel Amsterdam Schiphol 

Marriott bouwt in Amsterdam aan een nieuw hotel. Het wordt een Renaissance hotel met 250 kamers. De vestiging van het luxe merk van hotelketen Marriott komt te liggen aan de rand van het Amsterdamse Bos en op steenworp afstand van luchthaven Schiphol. Het is het tweede Renaissance hotel voor Amsterdam. Het bestaande hotel ligt in het centrum aan het Kattengat en telt 402 kamers.
Het plan voor het tweede Renaissance hotel omvat 250 luxe hotelkamers, een restaurant, een hotelbar, diverse vergaderfaciliteiten, een 24-hour fitness en 150 parkeerplaatsen. De bouw van het hotel is reeds gestart, de opening staat gepland voor zomer 2018.

Plaats op:
Datum: 11 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
19-09-2018 Nieuws Accommodatienieuws - september 2018 (2)
16-08-2017 Nieuws Regus breidt haar netwerk uit in de bruisende stad Utrecht
15-08-2018 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2018
21-02-2018 Nieuws Accommodatienieuws - februari 2018
13-12-2017 Nieuws Accommodatienieuws - december 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,76 seconden.