Nieuws  
 

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en DuurzaamGebouw, HANOS, Fountainheads en BENZONI. Deze samenwerkingen dragen bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Vanaf de start van het nieuwe theaterseizoen (september 2017) is daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Duurzaamgebouw
DuurzaamGebouw helpt haar klanten bewust om te gaan met energie en onderhoud. Zij zijn intensief betrokken bij de ontwikkeling van beleid, strategie en oplossingen om deze onderwerpen beter te organiseren. Hiermee streeft DuurzaamGebouw naar een duurzamer Nederland. Peter Wijntjes & Gerard Lokhorst lichten toe:
“DuurzaamGebouw is ooit begonnen in Amersfoort en later verhuisd naar Utrecht. Nu wij Drager van Flint zijn geworden, voelt het alsof wij weer een vestiging in deze stad hebben geopend. Wij zien het dragerschap als een waardevol all-in concept. Het is een inspirerende, ontspannen uitvalbasis om onze relaties te ontvangen en om ons netwerk in deze omgeving te behouden en te vergroten.”

Fountainheads
De Fountainheads bestaan uit het Amersfoortse duo Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen. Sprekers, inspirators, trendverkenners, innovatieversnellers…zij geloven dat inspiratie leidt tot nieuwe kennis en inzichten en bestuderen continue bewegingen die gaande zijn. Dit doen zij door allerlei soorten sessies waarbij ondernemers worden geïnspireerd en uitgedaagd om op een andere manier te leren kijken.
Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen lichten toe waarom zij Drager zijn geworden; ’’Het podium is onze huiskamer en Flint is de huiskamer van onze stad. Als betrokken Amersfoorters willen we graag een steentje bijdragen aan het culturele landschap van onze regio’’.

Samenwerking
Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Plaats op:
Datum: 9 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
06-10-2017 Nieuws Flint tweede in verkiezing voor gastvrijheid
02-05-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - mei 2018
19-09-2017 Nieuws Flint in de race voor ‘Beste Congrestheater van het jaar’
18-04-2018 In the spotlight Groot tweedaags IIA congres in Flint
17-07-2019 Nieuws Flint wint zilver in Provincie Awards voor meetinglocaties
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.