Nieuws  
 

Met trots mag Flint mededelen dat het theater onlangs tweede is geworden bij de verkiezing van ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ in de categorie Grote Gemeenten. Directeur Harold Warmelink: “Ik ben heel trots op de erkenning van het publiek.” De theaterverkiezing is een publieksprijs. Dit maakt de prijs extra waardevol voor het Amersfoortse theater. 

Directeur Harold Warmelink was op 4 oktober zelf aanwezig bij de prijsuitreiking om de award in ontvangst te nemen. Door ziekte is Warmelink het afgelopen jaar minder aanwezig geweest in Flint. Hij geeft daarom aan dat hij vooral “ongelofelijk trots” is op het Flint-team, want zij hebben het harde werk gedaan om deze prijs in de wacht te slepen.

Zaantheater uit Zaandam eerste plek

In totaal deden 42 theaters mee in de categorie Grote Gemeenten waarvan 10 theaters genomineerd waren, waaronder Flint. Vorig jaar zat Flint ook bij de genomineerden, maar haalde het theater geen plek in de top drie. Dit jaar ging het Amersfoortse theater met zilver naar huis. Het Zaantheater uit Zaandam ging er met de eerste plek vandoor.

25.000 leden van ANWB hebben hun stem uitgebracht op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw. Zij spraken hun waardering uit voor het aanbod van voorstellingen, de bereikbaarheid, de horeca in en om het theater, het prijsniveau, het zitcomfort, het zicht op het podium en de sfeer en uitstraling. De stemmers lieten weten het vooral erg te waarderen dat bezoekers bij Flint een pauzedrankje krijgen en dat er niet betaald hoeft te worden voor de garderobe. Ook waren de stemmers lovend over de metamorfose die Flint in de afgelopen jaren is ondergaan.

Plaats op:
Datum: 6 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
05-10-2016 Nieuws ANWB: Goudse Schouwburg ´Meest gastvrije theater van NL´
26-11-2015 Nieuws Theaters verenigen zich in Theater Locaties Nederland
19-09-2017 Nieuws Flint in de race voor ‘Beste Congrestheater van het jaar’
17-07-2019 Nieuws Flint wint zilver in Provincie Awards voor meetinglocaties
09-10-2017 Nieuws Flint verwelkomt nieuwe partners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,49 seconden.