Nieuws  

In navolging op zijn spraakmakende keynote presentatie tijdens het HSMAI Congres 2007 heeft de HSMAI opnieuw een Europese primeur. Op 13 en 14 mei a.s. brengt Dan Hill (USA) voor het eerst in Europa de workshops ‘Emotive Leadership’ & ‘Emotive Selling’ Beiden gebaseerd op zijn veelbesproken boek ‘Emotionomics’. 

Uniek materiaal
In beide workshops staat het daadwerkelijk (h)erkennen van de emotionele menselijke drijfveren bij zowel klanten als collega-werknemers centraal. Aan de hand hiervan worden praktische handvaten aangereikt om de emotionele dynamiek van de hedendaagse markt en werkplek vele malen effectiever te kunnen bewerken.

“80 procent van onze beslissingen wordt op emotionele basis genomen. De hedendaagse winnaars in het bedrijfsleven zijn diegenen die in hun omgeving zowel op emotioneel- als op empatisch niveau binding weten aan te gaan. Emotienomie voorziet u in deze voorsprong” aldus Kevin Roberts, directeur Saatchi & Saatchi en auteur van Lovemarks: The Future beyond Brands

“We zijn er natuurlijk enorm trots op dat wij als HSMAI, i.s.m. onze trainingspartner Performance Solutions, als eerste in Europa Dan Hill met deze twee baanbrekende programma’s mogen brengen” aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland.

Ook Joseph Pine (co-auteur van The Experience Economy & Authenticity: what consumers really want) stelt dat “uw marketing nooit meer hetzelfde zal zijn” na het vernemen van het Emotionomics gedachtegoed.

Voor meer informatie:

HSMAI University
Kruisweg 815-A
2132 NG Hoofddorp
Tel: 023 – 5100519
Email: info@hsmaiuniversity.nl

HSMAI is het grootste business-to-business beroepsnetwerk voor marketing-, sales- & communicatie- professionals in de gastvrijheidindustrie. Meer informatie: www.hsmai.nl
 

Plaats op:
Datum: 22 april 2008
Bron: HSMAI Nederland
Gerelateerde artikelen  
04-09-2007 Nieuws Emotionomics - Winning Hearts and Minds: Dan Hill opent Hospitality Congres …
04-08-2008 Nieuws Sonja Bakker bij HSMAI Trendseminar ‘Leadership in (personal) Branding’
01-02-2008 Nieuws Nieuwe voorzitter HSMAI Marja van Reijn onthult jaarthema 2008: ‘Leadership’ …
19-01-2010 Nieuws HSMAI trapt 2010 af met nieuw thema: ‘Be(come) the best in your business!'
24-01-2011 Nieuws HSMAI sluit aan bij ‘Hét Sales Event' van SMA
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.