Nieuws  

Den Haag heeft twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept als zakelijke bestemming. World Forum The Hague mocht de titel Best Overseas Conference Venue in ontvangst nemen, en Den Haag werd in combinatie met Rotterdam voor het tweede jaar op rij gekroond tot Best Short-Haul Event Destination.

De prijzen werden uitgereikt tijdens de awardshow van Conference & Incentives Travel Magazine op vrijdag 22 september 2017 in het Hilton in Londen. De andere genomineerde bestemmingen voor de award waren Barcelona, Berlijn, Dublin en Malta, waarbij Den Haag de grote publieksfavoriet was. De stad mag zich plaatsen naast andere topbestemmingen voor zakelijke evenementen, Londen en New York die beiden ook een award in ontvangst namen.

“We zijn ontzettend trots,” zegt Nienke van der Malen, directeur van The Hague Convention Bureau, de organisatie die als doel heeft om Den Haag te promoten als zakelijke bestemming. “In de afgelopen twee jaar hebben we enorme stappen gemaakt om Den Haag op de kaart te zetten als congreslocatie door een sterk netwerk op te bouwen, hard te werken aan de naamsbekendheid van de stad en door de stad op verfrissende en aantrekkelijke wijze te positioneren.”

World Forum The Hague, welke in 2014 ook de award in ontvangst mocht nemen, deed mee in één van de meest uitdagende categorieën, met concurrentie zoals het CCD in Dublin.

“Deze award bekroont alle inspanningen die we hebben getoond om ons congrescentrum relevant, veilig, duurzaam en gastvrij te maken: door uitgebreide investeringen in renovatie, uitbreiding van onze expertises en een toegewijd team kunnen we kwaliteit bieden in alles wat we doen,” aldus Kirsten Vosmer, Commercieel Manager van World Forum The Hague (GL Events Group).

Den Haag is een topbestemming aan de Nederlandse kust, met een rijke cultuur en een wereldwijde status op het gebied van vele kennisclusters. De stad is bijzonder goed bereikbaar op 30 minuten met de trein vanaf Schiphol, een van de grootste vliegvelden van Europa.

“We verwelkomen meer en meer congressen en evenementen vanuit Groot-Brittannië ieder jaar, omdat zij Den Haag steeds meer waarderen als topbestemming,” stelt wethouder Karsten Klein van Stedelijke Economie, Welzijn en Havens. “We kijken uit naar 2018, een jaar waarvan we verwachten dat deze groei doorzet en resulteert in een scala aan inspirerende en betekenisvolle evenementen voor de stad.”

Plaats op:
Datum: 28 september 2017
Bron: World Forum The Hague
Gerelateerde artikelen  
30-09-2016 Nieuws Den Haag en Rotterdam winnen Award voor beste zakelijke bestemming op korte …
01-02-2018 In the spotlight Den Haag verwelkomt European Conference on General Thoracic Surgery in 2020
07-11-2017 Nieuws The Hague Convention Bureau genomineerd European Excellence Award
14-12-2017 Video Wethouder Karsten Klein over de heropening World Forum The Hague
21-03-2018 Nieuws Den Haag versterkt haar positie als MICE-bestemming
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.