Nieuws  
 

Na een grootschalige verbouwing waarbij alles is vernieuwd, is Villa Rietvink in Laren omgetoverd tot een prachtige en vooral luxe locatie voor exclusieve zakelijke bijeenkomsten.

Nieuwe rieten kap, nieuwe installaties, fris geverfde binnen- en buitenkant, compleet aangelegde tuin; je weet niet wat je ziet! ‘’De renovatie is uitgevoerd met behoud van identiteit, waardoor authentieke details nu nog beter tot zijn recht komen,’’ vertelt Timo Kruft, eigenaar van de nieuwe locatie. ‘’De riante villa is hiermee geschikt gemaakt voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals congressen, seminars, vergaderingen, symposia en conferenties’’.

De karakteristieke locatie biedt plaats aan circa 150 gasten en bestaat uit een grote plenaire zaal, mooie ontvangstruimtes en circa 15 luxueuze salons en kamers. Samen met high-end faciliteiten, gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en een fantastische bereikbaarheid (aan de A1) is dit dé nieuwe plek voor exclusieve bijeenkomsten. “We bieden bedrijven rust en ruimte in een stijlvolle en inspirerende omgeving en helpen bedrijven via onze luxe faciliteiten en foodbeleving om hun bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen.” aldus Kruft.

Open dag
Kom het ontdekken en ervaren tijdens de open dag op vrijdag 29 september van 14.00 tot 19.00 uur. Natuurlijk leiden we je graag rond door de villa en zorgen wij voor gezellig entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Meld je aan via de website.

Monumentale villa
Villa Rietvink werd gebouwd in 1926. Na verschillende functies als woonhuis en kantoorruimte raakte de villa in verval en stond de locatie zelfs op de lijst om gesloopt te worden. Een gezamenlijk burgerinitiatief voorkomt de sloop van de villa, met succes! Het leidt tot het aanwijzen van Villa Rietvink als gemeentelijk monument. Na een forse investering staat de villa er weer stralend bij.

Meer informatie is te vinden op villarietvink.nl

Plaats op:
Datum: 12 september 2017
Bron: Midden Nederland Hallen
Gerelateerde artikelen  
30-08-2017 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2017 (2)
31-03-2017 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2017
14-02-2018 Nieuws Het Spaansche Hof heropent na restyling als trouw- en congreslocatie
05-04-2012 Nieuws Floriade 2012 officieel geopend
15-08-2009 Nieuws Plassen doet u het fraaist in Doetinchem
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.