Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Ruim veertig bijzondere, toonaangevende, professionele Nederlandse evenementenlocaties hebben besloten op verschillende vlakken nauw te gaan samenwerken onder de naam Dutch Venue Association (DVA). Evenementenlocaties die zich onderscheiden op het gebied van onder meer authenticiteit, kwaliteit, professionaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid in bedrijfsvoering. DVA is de netwerk-organisatie die de evenementlocatie verhurende branche vertegenwoordigt. Bij de DVA zijn honderden medewerkers bezig met het verzorgen van de professionele verhuur van evenementenlocaties en ondersteuning bij de organisatie van (tijdelijke) evenementen in de breedste zin des woord. De locaties van DVA realiseren gezamenlijk ruim 100 miljoen euro omzet.

Voor leveranciers die het delen van hun specifieke kennisgebied nastreven kent de DVA een exclusief Preferred Partner lidmaatschap. AVEX is op gebied van audiovisuele communicatie Preferred Partner van de DVA geworden.
“We hebben binnen ons netwerk sterke en betrouwbare Preferred Partners mogen toevoegen. We zijn dan ook erg blij dat we René Schaddelee met AVEX mogen verwelkomen. AVEX is het toonaangevende bedrijf binnen de audiovisuele branche met heel veel kennis en ervaring.”, aldus Henk Kroneberg, voorzitter van de Dutch Venue Association.

René Schaddelee, directeur van AVEX: “Ik ben verheugd dat het bestuur van de Dutch Venue Association ons heeft gevraagd om Preferred Partner te worden. De belangrijkste doelstelling van ons Preferred Partner lidmaatschap is kennisdelen met de eventprofessional. Want kennis delen is kracht en daar staan wij als organisatie voor. We helpen de leden graag bij hun uitdagingen op het gebied van Event Communication.”

Over AVEX
AVEX is een van oorsprong Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Breukelen. Het bedrijf is sinds 1988 actief in de zakelijke markt voor audiovisuele dienstverlening. In de afgelopen tien jaar zijn de activiteiten sterk uitgebreid met vestigingen in Brussel en Londen. AVEX helpt opdrachtgevers om effectiever te werken en te communiceren en levert oplossingen die bijdragen aan de kernprocessen van klanten. Daarbij ligt de focus op de expertisegebieden Communication Services en Building Management. AVEX heeft een toonaangevende positie in de Benelux. Als lid van de Global Presence Alliance heeft het bedrijf een sterke propositie om zijn opdrachtgevers wereldwijd te ondersteunen. Op nagenoeg elke buitenlandse locatie kan een betrouwbare GPA partner ingeschakeld worden.

Plaats op:
Datum: 2 augustus 2017
Gerelateerde artikelen  
17-10-2016 Nieuws AVEX neemt activiteiten van Hulskamp Audiovisueel over
24-11-2016 Nieuws Hulskamp Event Facilities:een nieuw merk van AVEX
12-04-2017 Nieuws Dutch Venue Association, nieuwe samenwerking van evementenlocaties
29-04-2013 Nieuws AHOY verlengt samenwerking met ACS Audiovisual Solutions
08-12-2011 Nieuws Universiteit Maastricht kiest drie preferred PCO partners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.