Nieuws  

Gistermiddag zetten Marcel Schonenberg, Managing Director Beurs van Berlage, en Jeroen Enzerink, Algemeen Directeur Maison van den Boer, hun handtekening voor een verlenging van de samenwerking voor wederom een periode van 3 jaar. Beide partijen werken sinds 2009 zeer nauw samen en hebben vele succesvolle congressen en evenementen op hun naam staan.

Samenwerking

Bij het aangaan van deze samenwerking, naast het eigen cateringaanbod van Beurs van Berlage, was het voornemen om de klant een one-stop-shop mogelijkheid aan te bieden. Door direct samen te werken is de afgelopen jaren gebleken dat het organiseren van congressen en evenementen nog eenvoudiger is. “Door middel van het intensieve contact dat wij hebben met Maison van den Boer, kunnen wij een compleet en een goed op de wensen van de klant afgestemd product aanbieden,” aldus Commercial Director Michiel Lindenbergh.

Partnership

De Beurs van Berlage is een rijksmonument en groot en uitdagend zowel in omvang als oppervlak. Door de diversiteit en hoeveelheid aan zalen en de uitgebreide mogelijkheden, biedt het werken met vaste partners grote voordelen. De heer Schonenberg licht toe: “Omdat de vaste partners, waaronder Maison van den Boer, ervaring hebben met vele evenementen met een verschillend karakter, weten zij precies wat er in ‘De Beurs’ mogelijk is. Zij zijn experts op eigen gebied en daarnaast kenners van het gebouw. Samen met een dergelijke vaste partner kan de Beurs van Berlage een constante hoge kwaliteit van dienstverlening bieden.”

“Gezamenlijk bundelen we de kennis en expertise van het gebouw met zijn unieke karakter en de kennis van Maison van den Boer als marktleider op het gebied van partycatering in Nederland. De exclusiviteit garandeert de beste kwaliteit voor de opdrachtgever. Ook zullen wij onze kennis van de markt en onze kracht op marketinggebied bundelen om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant” sluit Jeroen Enzerink af.

Plaats op:
Datum: 19 juli 2017
Bron: Beurs van Berlage
Gerelateerde artikelen  
07-03-2018 Nieuws Stichting Resto VanHarte wint gratis evenement in de 115 Jarige Beurs van Berlage …
12-01-2018 Nieuws 115 Jarige Beurs van Berlage trakteert
05-12-2018 Nieuws Ruim 2500 zonnepanelen vergroenen cateraar Maison van den Boer
22-10-2015 Nieuws MTV European Music Awards Pre-Party in Beurs van Berlage
04-03-2013 Nieuws Meer internationale congressen in 110 Jarige Beurs van Berlage
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.