Nieuws  
 

Hans Sittrop coördinator congresbureau KNAW - Rigt Oostenbrug nieuwe marketingmanager MartiniPlaza - Marc Lammens Managing Director ATPI Corporate Travel


Hans Sittrop coördinator congresbureau KNAW

Hans Sittrop is onlangs aan de slag gegaan bij de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) in Amsterdam, waar hij de leiding heeft over het nieuwe congresbureau. Hij had daarvoor de dagelijkse leiding over het Utrecht Convention Bureau (UCB). Daarvoor was hij manager van het Congresbureau Erasmus MC in Rotterdam. Sittrop heeft meer dan 25 jaar ervaring in de meeting & MICE industrie, in het bijzonder op het gebied van internationale (associatie)congressen. Hij werkte ondermeer als programmamanager toerisme & recreatie bij Almere Citymarketing, als accountmanager congressen bij Rotterdam Marketing en als sales & account manager bij Holland International Destination Management.


Rigt Oostenbrug nieuwe marketingmanager MartiniPlaza

Rigt Oostenburg begint 5 september als marketingmanager bij MartiniPlaza in Groningen.
Ze heeft als opdracht het marketingbeleid verder te ontwikkelen en uit te voeren. MartiniPlaza heeft een visie voor de komende vijftien jaar ontwikkeld. Het bedrijf moet zich in deze periode verder ontwikkelen als specialist in live communicatie. Daarbij wordt ingezet op eigen content, (inter)nationale concepten en de noodzakelijke investeringen in de locatie en de omgeving. Rigt Oostenbrug was de afgelopen vier jaar hoofd marketing van Schouwburg De Lawei in Drachten. Als zelfstandig ondernemer heeft ze de afgelopen jaren tal van projecten verzorgd binnen diverse profit en non-profit organisaties.


Marc Lammens Managing Director ATPI Corporate Travel

Zakenreis- en evenementenorganisaties ATPI heeft Marc Lammens benoemd tot Managing Director Benelux voor haar zakenreisactiviteiten, inclusief dienstverlening aan de energie- en scheepvaartsectoren. Voorheen bekleedde hij verschillende leidinggevende posities bij onder andere BCD Meetings & Events en KLM. Daarnaast is hij voorzitter van de Raad van Advies van de Marketingfaculteit van de Vrije Universiteit Amsterdam. Met zijn benoeming is het senior management team in de Benelux compleet. Lammens zal het bedrijf naar een nieuw tijdperk leiden, waarbij de focus ligt op service excellence en het verbeteren van de klantgerichtheid.

Plaats op:
Datum: 12 juli 2017
Gerelateerde artikelen  
02-05-2016 Nieuws On The Move April 2016
01-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017
14-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017 (2)
07-03-2018 Nieuws On the Move - maart 2018
12-06-2019 Nieuws On the Move - juni 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.