Nieuws  
 

Na twee succesvolle edities van de Nationale Meeting Award gaan we ook dit jaar weer op zoek naar de beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland.
De Nationale Meeting Award wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.Twee jaar geleden hebben Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en EventSummit (voorheen EvenementContact) het initiatief genomen tot de organisatie van de Nationale Meeting Award. Motivatie voor deze nieuwe award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie.

Op basis van reviews (ronde 1), objectieve classificatie-eisen en een casus (ronde 2) en een locatiebezoek van een onafhankelijke vakjury (ronde 3) wordt de beste meeting- en eventlocatie van Nederland gekozen. Na grondige evaluatie van afgelopen editie hebben we een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd. Graag brengen we u op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen.

Belangrijkste wijzigingen Nationale Meeting Award 2018

Inschrijving voor de Nationale Meeting Award 2018 gaat automatisch bij aanmelding voor de Publieksprijs van MeetingReview
Deelname aan de Nationale Meeting Award is hiermee gratis geworden. Het inschrijfgeld is komen te vervallen
Het aantal categorieën voor deelname is uitgebreid van drie naar vijf en komt overeen met de vijf categorieën van de Publieksprijs van MeetingReview, te weten:
categorie S (capaciteit tot 25 personen)
categorie M (capaciteit tot 100 personen)
categorie L (capaciteit tot 250 personen)
categorie XL (capaciteit tot 500 personen)
categorie XXL (capaciteit vanaf 500 personen)

Deelnemende locaties zullen in ronde 2 worden onderworpen aan een objectieve kwaliteitscontrole opgesteld door Vergaderhamers
De locaties die in hun categorie het beste scoren op basis van gastervaringen (reviews) en kwaliteit krijgen een casus voorgelegd die zij moeten uitwerken en wordt beoordeeld door geselecteerde experts, die de deelnemers zullen divergeren naar een top 3 per categorie
Ondernemerschap komt centraal te staan in de jurybezoeken aan de top 3 per categorie
De uitreiking van de Nationale Meeting Award wordt gecombineerd met een kennisbijeenkomst en zal een op zich zelf staand evenement worden.

CLC-VECTA nieuwe partner
Met trots maken we bekend dat CLC-VECTA met ingang van deze editie als nieuwe partner zal toetreden tot de organisatie van de Nationale Meeting Award. CLC-VECTA zal verantwoordelijk worden voor de organisatie van het kennisevent, welke gekoppeld is aan de uitreiking van de Nationale Meeting Award 2018.

Met de kennis en expertise van CLC-VECTA als nieuwe partner heeft de organisatie een belangrijke stap gezet in het realiseren van haar missie om van de Nationale Meeting Award een jaarlijks terugkerende onafhankelijke award te maken voor locaties en professionals in het vak die zich onderscheiden in de MICE-sector door aantoonbare kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap en tevens bijdraagt aan het verhogen van het kwaliteitsniveau van dienstverlening in de gehele sector en daarmee een inspiratie is voor alle locaties en professionals in het vak om zich hierin te blijven verbeteren.

Voor de volledige informatie over deelname, de verschillende rondes en criteria verwijzen we je graag naar de website: www.nationalemeetingaward.nl

Plaats op:
Datum: 12 juli 2017
Gerelateerde artikelen  
15-01-2019 Nieuws 50 genomineerden Nationale Meeting Award bekend
19-02-2016 Nieuws Winnaars Nationale Meeting Award 2015
05-11-2015 Nieuws Toonaangevende partijen introduceren Nationale Meeting Award
01-06-2016 Nieuws Succesvolle eerste editie Nationale Meeting Award krijgt vervolg in 2017
11-01-2017 Nieuws Genomineerden Nationale Meeting Award bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,73 seconden.