Nieuws  
 

Mayer Manor bijzondere event en vergaderlocatie in Amsterdam - Flint geeft de AFASzaal een metamorfose - Start bouw Maritim-congrescentrum in Amsterdam Noord - Hyatt Regency Amsterdam opent deuren officieel - Crowne Plaza Den Haag investeert fors in mice - Kruisherenhotel in Maastricht wint Dutch Hotel Award 2017 - Hilton Royal Parc Soestduinen en Summit Events slaan de handen in één


Mayer Manor bijzondere event en vergaderlocatie in Amsterdam

Het was the talk of the town, maar nu is 'the word' officieel 'out'. Private Mansion “Mayer Manor”, een oude kloosterwoning (anno 1417) op de Nes 116 in Amsterdam is nu beschikbaar voor lunches, diners en borrels voor groepen van 15 tot 120 personen. De nieuwste locatie van conceptcateraar De Artiesten die al op op bijzondere locaties in Amsterdam werken zoals onder meer The Royal Ballroom, TOBACCO Theater en Cristofori. Mayor Manor is omgetoverd tot een luxueus verblijf, geheel in Victoriaanse stijl met marmeren tafel, houten haarden, hoge plafonds en koperen baden. Het herenhuis bestaat uit vier verdiepingen met elf kamers, waarvan het interieur een knipoog is naar het Art Deco verleden van de locatie. Naast borrels, lunches en diners is het herenhuis een uitstekende locatie voor vergaderingen.


Flint geeft de AFASzaal een metamorfose

De AFASzaal van Flint staat in de zomermaanden een verbouwing te wachten. Hiermee krijgt de ruimte een meer eigentijdse uitstraling. Het is een vervolg op de renovatie uit 2014 waarbij onder andere de foyers in Flint flink onder handen werden genomen. De nadruk van de verbouwing ligt op de wanden, wat mede een geluiddempende werking tot gevolg heeft waardoor de akoestiek van de zaal zal verbeteren. De AFASzaal is in juli en augustus niet beschikbaar vanwege de renovatie. In september viert Flint zijn veertigjarige bestaan met een groot jubileumfeest. Op deze avond worden bezoekers en genodigden in de splinternieuwe zaal ontvangen, want tijdens dit feest zal de vernieuwde ruimte voor het eerst in gebruik genomen worden.


Start bouw Maritim-congrescentrum in Amsterdam Noord 

Deze week is in Amsterdam Noord, pal naast de A'DAM Toren, begonnen met de bouw van het grootste vergadercentrum van de stad, waar ruimte komt voor 4000 mensen. Op het centrum komt een hoteltoren met 579 kamers. Het complex levert straks 300 arbeidsplaatsen op. Op het dak komt een binnentuin van Piet Oudolf.
Om de bezoekersstroom bij de allergrootste congressen in goede banen te leiden wil Maritim boten laten varen tussen een aantal hotels. Ook moet metrohalte Sixhaven in de Noord/Zuidlijn zo snel mogelijk worden aangelegd.


Hyatt Regency Amsterdam opent deuren officieel

Het Hyatt Regency Amsterdam is onlangs officieel geopend. Het nieuwe Hyatt Regency was in april van dit jaar al ‘voorzichtig opengegaan.’ De grootse en feestelijke ‘Grand Opening’ onlangs stond geheel in het teken van het ‘ontdekken’ van het hotel en restaurant en bar Mama Makan. Wethouder Eric van der Burg (verantwoordelijk voor o.a. de portefeuille Ruimtelijke Ordening) sprak over de mooie ontwikkelingen in stadsdeel Oost en de bijdrage van het hotel aan Amsterdam: ‘We feliciteren niet alleen het hotel en de gasten, maar we feliciteren ook de stad met de komst van dit prachtige hotel, dat zeker 100 banen creëert en de buurt een upgrade geeft.’


Crowne Plaza Den Haag investeert fors in mice

Met een grootschalige verbouwing speelt Crowne Plaza Den Haag-Promenade in op de uiterst moderne technologie trends in de hotellerie. Als eerste hotel ter wereld introduceert het Haagse Promenade Hotel een Sony 4K laserprojectie met oogstrelende beelden, vier keer zo scherp als High Definition. De afgelopen maanden onderging het Promenade Hotel een grootse verbouwing wat resulteerde in 99 nieuwe luxe kamers en een modernisatie van de drie grootste meeting zalen.


Kruisherenhotel in Maastricht wint Dutch Hotel Award 2017

Het managementteam van het Kruisherenhotel in Maastricht wint dit jaar de Dutch Hotel Award. De jury prijst het zeer professioneel opererende team, dat met de nieuwe vijfsterrenclassificatie – verkregen op de dag vóór de finale – daadwerkelijk een nieuw hoofdstuk toevoegt aan het verhaal van het hotel en daarmee de finaleopdracht volgens de jury het best heeft uitgevoerd. Het niveau in de finale van de Dutch Hotel Award was dit jaar ongekend hoog, niet eerder had de jury zoveel discussie voor een winnaar kon worden bepaald. Het goud gaat naar Kruisherenhotel, gevolgd door zilver voor Landgoed De Wilmersberg in De Lutte en brons voor Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals.


Hilton Royal Parc Soestduinen en Summit Events slaan de handen in één

Hilton Royal Parc Soestduinen gaat de samenwerking aan met Summit Events en biedt bedrijven de mogelijkheid sportieve teambuilding activiteiten te boeken bij een vergadering, congres of event. Afgelopen jaar introduceerde Hilton Royal Parc Soestduinen al het Endless Possibilities-concept. De samenwerking met Summit Events is een aanvulling op het huidige aanbod aan teambuilding activiteiten.

Plaats op:
Datum: 28 juni 2017
Gerelateerde artikelen  
30-08-2017 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2017 (2)
31-03-2017 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2017
26-05-2012 Nieuws Drie finalisten Dutch Hotel Award 2012
24-04-2017 Nieuws Accommodatienieuws - april 2017 (2)
24-04-2012 Nieuws Tien hotels genomineerd voor Dutch Hotel Award 2012
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,72 seconden.