Nieuws  

Op 1 November 2017 vindt het Life in Business ‘Global Awareness’ Congress plaats in World Forum The Hague. Een inspirerend zakelijk congres op het gebied van duurzaamheid, georganiseerd door GNO. Het contract tussen World Forum The Hague en GNO is aangegaan voor de komende vier jaar, dit bevestigt het wederzijds vertrouwen tussen beide partijen en de aankondiging van een reeks van vier innovatieve evenementen van Life in Business in Den Haag.

Global awareness hot spot

Life in Business Congress is een zakelijk evenement met als doel ‘global partnerships on the UN global goals’ te creëren bij partijen uit binnen- en buitenland en stil te staan bij de mogelijkheden die het bedrijfsleven heeft om de wereld te veranderen. Het is de ‘global awareness hot spot’ voor 2.500 professionals en staat geheel in het teken van duurzaamheid en innovatie. Life in Business heeft een inhoudelijk sterk programma met een Q&A met Sir Richard Branson onder leiding van Roelof Hemmen en meerdere innovatieve programma onderdelen, zoals masterclasses met actuele thema’s, optredens van bekende ondernemers en artiesten, match-making sessies, een gala diner voor Stichting Lymph&Co en een beursvloer met expo specials en de presentatie van de Hyperloop en PAL-V Liberty.

Life in Business is het grootste platform op het gebied van duurzaamheid voor organisaties, investeerders, startups en ondernemers. Dit platform is gestart om connecties te maken en vooral te onderhouden: ‘A BETTER WORLD IS OUR BUSINESS’

Kirsten Vosmer (Commercial Manager, World Forum The Hague), Dave Hulsman (Managing Director, GNO), Carolyn Hoek (Creative Director, GNO), Michiel Middendorf (General Manager, World Forum The Hague)

Global Network Organization

De Global Network Organization staat met haar internationale business netwerk bekend als een pro-actieve zakelijke bruggenbouwer en heeft als doel met Life in Business deze expertise in te zetten om de juiste partnerships te creëren op het gebied van de globale duurzaamheidsvraagstukken.

Plaats op:
Datum: 14 juni 2017
Bron: World Forum The Hague
Gerelateerde artikelen  
22-02-2016 Nieuws Studenten Hotelschool The Hague werken aan Business Model voor World Forum
10-11-2017 Nieuws Layer123 bevestigt tweejarige contractverlenging bij World Forum The Hague …
22-07-2008 Nieuws World Forum sluit zich aan bij United Nations Global Compact Initiative
15-11-2016 Nieuws Defensie organiseert groot internationaal congres in World Forum
15-11-2016 In the spotlight Defensie organiseert groot inernationaal congres in World Forum
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.