Nieuws  

MPI Nederland presenteert Robbert Weddepohl als aankomend voorzitter. Vanaf 1 januari 2018 zal Weddepohl voor een periode van twee jaar het bestuur voorzitten en MPI Nederland een volgende fase in leiden.

Vertrekkende en aankomende voorzitter MPI 

“De verenigingswereld is in rap tempo aan het veranderen. Er is een duidelijke transitie zichtbaar van een leden gedreven organisatie naar een kennis gedreven organisatie. Dit houdt in dat men minder snel lid wordt van een vereniging en daar alles haalt (kennis, netwerk, educatie), maar liever alle opties openhoudt en per keer bekijkt welke aanbieder het beste aansluit bij de specifieke wensen. MPI Nederland biedt reeds de mogelijkheid om per onderdeel aan te haken zonder daar MPI lid voor te hoeven worden, maar zal zich verder moeten ontwikkelen op dit vlak. We hebben echt gezocht naar iemand die MPI deze volgende stap kan laten maken. Iemand die een sterke visie heeft, van de grond af aan iets kan opbouwen, partijen bij elkaar weet te brengen en snapt wat er nodig is om relevant te blijven. We zijn ervan overtuigd dat we met Robbert de perfecte voorzitter aanstellen die al deze eigenschappen bezit” aldus Marielle den Hertog, huidig voorzitter MPI Nederland.

Robbert Weddepohl is momenteel werkzaam voor Van der Valk Business en heeft in die hoedanigheid een nieuwe afdeling binnen het Van der Valk concern opgezet. Bedrijven en meeting-, congres- en eventplanners kunnen nu bij een centrale desk terecht met hun aanvragen en er is een proactief commercieel beleid en salesteam opgezet om Van der Valk Business sterker te positioneren in de zakelijke markt. Een bijzondere klus om als buitenstaander binnen zo’n groot familiebedrijf een dergelijke afdeling op te zetten en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. In het verleden was Weddepohl al verscheidene malen bij MPI Nederland betrokken als host van een MPI bijeenkomst. Daarnaast is hij de afgelopen periode steeds actiever betrokken geraakt bij alles wat MPI op internationaal gebied organiseert.

Vanaf heden tot 1 januari 2018 zal Weddepohl als president elect worden ingewerkt en beginnen met het uitrollen van zijn strategische plan. “Ik heb onwijs veel zin om samen met het team van vrijwilligers, MPI een volgende stap te laten maken. Het is een uitdagende opdracht, maar ik ben ervan overtuigd dat we met deze club enthousiaste mensen het verschil kunnen maken. Zelden ben ik een club tegengekomen waar mensen met zo veel energie en passie samenwerken aan een gezamenlijk doel; de gehele meeting & event industrie op een hoger plan tillen. Ik ben dan ook geenszins voornemens om alleen op de winkel te passen” beëindigt Weddepohl glimlachend.

Plaats op:
Datum: 7 juni 2017
Gerelateerde artikelen  
04-10-2018 Nieuws Van der Valk Business: sterke familie kernwaarden, juist ook in de MICE branche …
17-10-2018 Redactie Sterke familie kernwaarden bij Van der Valk Business, juist ook in de MICE …
09-10-2007 Nieuws MPI Nederland klaar voor volgende groeifase
08-03-2016 Nieuws Robbert-Jan Meinardi verlaat Grand Hotel Huis ter Duin en start in Amsterdam …
15-01-2018 Nieuws European Meetings & Events Conference in 2019 in Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,17 seconden.