Nieuws  
 

RDM Rotterdam onthult 250 m2 glazen wand met zicht op haven Rotterdam - Nieuwe samenwerking Jaarbeurs en Mansveld Expotech - Bilderberg presenteert gerenoveerde hotels - Mogelijk nieuw hotel op Lelystad Airport - Novum Hotel Group brengt millennial-concept Niu naar Haarlem


RDM Rotterdam onthult 250 m2 glazen wand met zicht op haven Rotterdam

De Onderzeebootloods bij RDM Rotterdam heeft een nieuwe aanwinst: een 250 m2 glazen wand, waardoor goed zicht ontstaat opde haven van Rotterdam. Sinds 2016 is de exploitatie van de evenementen in de RDM Onderzeebootloods en het RDM Congrescentrum in handen van Rotterdam Ahoy. Onder de naam RDM Events worden hier evenementen voor 5 tot 5000 personen georganiseerd.


Nieuwe samenwerking Jaarbeurs en Mansveld Expotech

Mansveld Expotech en Jaarbeurs hebben onlangs een meerjarige overeenkomst getekend voor een nieuwe samenwerking. Vanaf 1 januari 2018 is Mansveld Expotech gedurende een periode van 5 jaar de exclusieve huisinstallateur van Jaarbeurs. Naast het hallencomplex van Jaarbeurs zal ook het Beatrixgebouw worden voorzien van tijdelijke techniekinstallaties. 


Bilderberg presenteert gerenoveerde hotels

De twee hotels van de hotelgroep Bilderberg in het Veluwse Garderen, Résidence Groot Heideborgh en Hotel ‘t Speulderbos, hebben een metamorfose ondergaan. Alle hotelkamers van beide hotels zijn gerestyled en de conferentieruimtes in Résidence Groot Heideborgh zijn volledig vernieuwd. De vernieuwingen sluiten aan bij de ambitie van Bilderberg om Nederlands sterkste hotelmerk te zijn op het gebied van zakelijke bijeenkomsten, events en weekenden weg.


Mogelijk nieuw hotel op Lelystad Airport

Investeringsmaatschappij GR8-Investments overweegt een hotel te bouwen in het Flight District van Lelystad Airport. Dat bevestigt directeur Martien Heinrichs. Het hotel staat gepland voor het gebied tegenover de terminal. Gr8-Investments is een initiatief van drie kleinzoons van hotelier Gerrit Van der Valk, die een eigen hotelketen willen starten met een nieuwe naam. Het bedrijf wil nog niet naar buiten brengen wat de naam is van de nieuwe hotelketen.


Novum Hotel Group brengt millennial-concept Niu naar Haarlem

De van oorsprong Duitse hotelgroep Novum opent in het tweede kwartaal 2018 een hotel met 84 kamers in het voormalig UWV kantoor in Haarlem. Het hotel wordt onderdeel van het eerder dit jaar door Nuvum geïntroduceerde merk Niu, wat zich richt op millennials. Vorig jaar al kondigde de van oorsprong Duitse groep de bouw van een hotel in Amsterdam aan, met de overname van Apple Park in Maastricht eerder dit jaar zette Novum eerste voet op Nederlandse bodem. 

Plaats op:
Datum: 1 juni 2017
Gerelateerde artikelen  
15-11-2018 Nieuws Accommodatienieuws - november 2018 (2)
12-02-2013 Nieuws Kanshebbers op titel Schoonste Hotel van Nederland
03-11-2015 Nieuws Havenbedrijf en Ahoy Rotterdam gaan samenwerken op RDM Rotterdam
13-08-2012 Nieuws Steigenberger breidt uit op belangrijke transportknooppunten in Europa
03-04-2007 Nieuws Bilderberg Hotel De Keizerskroon vernieuwt alle hotelkamers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.