Nieuws  
 

Mansveld Expotech (MX) en Pronorm gaan zelfstandig verder

Na een samenwerking van bijna vier jaar, hebben Mansveld Expotech (MX) en Pronorm besloten ieder zelfstandig verder te gaan. MX geeft aan zich volledig te gaan focussen op de kernactiviteiten, namelijk: het leveren van infrastructurele werkzaamheden, verlichting en AV voor beurs- & evenementenlocaties en het verzorgen van elektrische hoofdaansluitingen en rigging werkzaamheden. Mede hierdoor is de keuze gemaakt om de activiteiten van Pronorm, het faciliteren van lichtfestivals, zelfstandig te laten voortzetten.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech licht het besluit toe: “Met de verlengde samenwerking van de RAI en de huisinstallateurschappen van Breepark in Breda en MECC Maastricht, gaan we een drukke periode tegemoet. We hebben de beslissing gemaakt om ons volledig te richten op het creëren van een waardevolle relatie met onze klanten. De waarde die wij aan hen leveren gaat boven alles. Daarom is besloten dat wij met MX de focus leggen op verlichting, AV, infrastructurele werkzaamheden, het verzorgen van elektrische hoofdaansluitingen en rigging werkzaamheden.”

De werkzaamheden van Pronorm worden per direct overgedragen aan Bart van Bokhoven. Bart is een bekend persoon binnen MX en de organisatie heeft er daarom ook alle vertrouwen in dat de kwaliteit van Pronorm behouden blijft. 

Plaats op:
Datum: 1 juni 2017
Gerelateerde artikelen  
16-05-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - mei 2017
25-10-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - oktober 2017 (2)
11-01-2018 Nieuws Congress by design en Kuiters Idee en Organisatie vormen strategische samenwerking …
24-10-2006 Nieuws MAASTRICHT CONGRES BUREAU LANCEERT NIEUWE BROCHURE VOOR MICE ORGANISATOREN
06-02-2017 Nieuws Gouden Giraffe Event Awards: 16 genomineerden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.