Nieuws  
 

Astrid Crum directeur Marketing Drenthe - Miranda Bouwmeester nieuwe General Manager Sandton IJsselhotel -Nieuwe aanstellingen management Carlson Wagonlit Travel Benelux


Astrid Crum directeur Marketing Drenthe

De Raad van Toezicht van Marketing Drenthe heeft Astrid Crum uit Zwolle benoemd tot directeur van Marketing Drenthe. Zij volgt hiermee per 1 juli 2017 de huidige interim directeur Alice Wösten op die haar tijdelijke werkzaamheden dan beëindigt. Astrid Crum is momenteel relatiemanager bij Marketing Oost en maakt onderdeel uit van het managementteam.


Miranda Bouwmeester nieuwe General Manager Sandton IJsselhotel

Miranda Bouwmeester is de nieuwe General Manager van het Sandton IJsselhotel in Deventer. Zij werkt sinds 2011 bij International Hotel Management Group (IHMG), waar Sandton en Pillows onder vallen, en leidde hiervoor De Roskam in Rheden en Sandton Pillows In Zwolle. In Deventer gaat Bouwmeester zich richten op de verdere positionering van het IJsselhotel als favoriete locatie voor de zakelijke en particuliere gast in de stad en de regio. Ook zal zij de operatie leiden van de geplande verbouwing en de geleidelijke transitie naar het vernieuwde - chiquere - merk Pillows Hotels, dat op termijn de meeste van de huidige Sandton hotels zal vervangen.


Nieuwe aanstellingen management Carlson Wagonlit Travel Benelux

Jan Latenstein van Voorst (Director of Sales Benelux) is sinds kort EMEA Regional Director, Multinational Sales & Program Management. In deze hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor het verder versterken van de digitale en persoonlijke waarde-propositie richting multinationale prospects en klanten.

Femke Kors aangesteld als Head of Sales NL. In deze nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de Nederlandse Sales managers met een directe rapportagelijn naar Olivier Chateau (Country Director Benelux). Femke kwam in 2010 in dienst bij CWT op de Meetings & Events afdeling en was de laatste jaren werkzaam als Corporate Sales Manager voor de Nederlandse markt.

Plaats op:
Datum: 1 juni 2017
Gerelateerde artikelen  
21-02-2018 Nieuws On the Move - juni 2018 (2)
03-10-2018 Nieuws On the Move - oktober 2018
21-02-2018 Nieuws On the Move - februari 2018
04-04-2018 Nieuws On the Move - april 2018
07-03-2018 Nieuws On the Move - maart 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.