Nieuws  
 

De Nederlandse Associatie (DNA) gaat van start met de DNA Academie. Als vereniging van verenigingen wil DNA het vak verenigingsmanagement ontwikkelen. Dat kan alleen als ook de professionals uit het vak zich blijven ontwikkelen. Dat doe je door elke dag te leren in je vereniging, te leren van anderen uit andere verenigingen en door je te scholen en kennis en inzichten op te halen bij experts en opleiders. DNA heeft nu de meest relevante experts en opleiders bijeen gebracht in de DNA Academie.

“We kiezen ervoor om samen te werken met opleiders van hoge kwaliteit en vanuit DNA in te zetten op het voortdurend ontwikkelen van het aanbod en dit te richten op de vereniging van de toekomst.” Mathieu Daalder, directeur DNA

Het concept

Het concept van de DNA Academie is helder. DNA verzamelt opleiders die een waardevolle toevoeging kunnen bieden aan kennis en vaardigheden van verenigingsprofessionals. DNA praat de opleiders bij over wat relevant is voor het vak en houdt een vinger aan de pols. De opleiders verzorgen de opleidingen. Zo kan DNA de focus houden op het ontwikkelen van de DNA Academie en daarmee op het ontwikkelen van het vak.

Voor wie?

De DNA Academie is open voor alle verenigingsprofessionals. DNA-leden hebben altijd een voordeel in de vorm van korting of iets extra. Er zijn heel veel varianten en maatwerkoplossingen, om het aanbod af te stemmen op alle verenigingen. Ook is het aanbod afgestemd op de verschillende beroepsprofielen die verder zijn ontwikkeld door DNA.

Opleidingspartners

De DNA Academie gaat van start met de volgende opleidingspartners: Ben Tiggelaar, met Veranderen in één dag; ICOON en TIAS voor de innovatieve vereniging; Universiteit Leiden, voor belangenbehartiging; Frankwatching voor marketing & communicatie; BrancheWerk voor besturen, strategie en cultuur; In Consultancy & Coaching voor leiderschapsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit en ASAE voor de studiereis naar de VS.

Toets

Het onafhankelijke register RAE toetst de opleidingen en kent PE-punten toe.

Plaats op:
Datum: 1 juni 2017
Gerelateerde artikelen  
06-06-2016 Nieuws Academie voor verenigingsbesturen (AVVB) opgericht
16-01-2012 Nieuws Lancering MVO Nederland Academie: duurzaam duwtje in de rug van professionals …
15-07-2013 Nieuws NHTV Breda en BCD Travel breiden strategische samenwerking uit
27-02-2012 Nieuws NEVI en MVO Nederland Academie brengen duurzaam inkopen naar hoger plan
25-02-2011 Nieuws Inzichten in ontwikkeling verenigingsmanagement
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.