Nieuws  
 

Oranjerie Hydepark na restyling gereed voor zakelijke gast - Nieuwe Strandzuid officieel geopend 


Oranjerie Hydepark na restyling gereed voor zakelijke gast

Oranjerie Hydepark heeft na een grondige restauratie en restyling haar historische grandeur weer terug. Het rijksmonument in Doorn is voortaan het decor van exclusieve zakelijke bijeenkomsten. Oranjerie Hydepark is gelegen op landgoed Hydepark, tussen Doorn en Driebergen, dichtbij de A12. De locatie heeft een plenaire zaal die plek biedt aan 100 gasten. Deze ruimte leent zich perfect voor bijvoorbeeld zakelijke presentaties of speeches. Exclusief netwerken of borrelen in stijl kan in de naastgelegen salon. Verder zijn er drie luxueuze subruimtes met alle faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, brainstorms, workshops of break-outsessies.
Zakelijke gasten kunnen tussendoor inspiratie opdoen of even ontspannen in de groene omgeving van het uitgestrekte, historische landgoed. “En tijdens meerdaagse bijeenkomsten kunnen gasten overnachten in het hotel op het landgoed.”


Nieuwe Strandzuid officieel geopend

Onlangs is het nieuwe Strandzuid, gelegen tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, officieel geopend. Na twaalf succesvolle seizoenen hebben de houten paviljoens van het stadsstrand plaats gemaakt voor een nieuw en permanent gebouw. Met inspiratie uit Bali is een locatie gebouwd met internationale allure voor alle Amsterdammers en (zakelijke) gasten van de RAI. Strandzuid is een initiatief van RAI Amsterdam en Unlimited Label. Sinds 2005 is Strandzuid de zomerse uitvalsbasis voor business en leisure, waar de dynamiek van de stad en de RAI wordt gecombineerd met de relaxte sfeer van een strand. Vanaf de eerste dag is het een geliefde bestemming voor inwoners van Amsterdam en een favoriete hangout voor beurs- en congresbezoekers. Dat blijft de succesformule.

Strandzuid positioneert zich in de nieuwe opzet nadrukkelijker als eventlocatie die stand alone of aanvullend op de RAI-faciliteiten kan worden ingezet. The Restaurant (à la carte) heeft een capaciteit van 300 zitplaatsen. Daarnaast biedt Strandzuid de locaties The Boat House, The Beach House, The Jetty Bar, The Beach Bar en Playground. Verschillende faciliteiten die ook geschikt zijn wanneer het weer minder is.

Plaats op:
Datum: 16 mei 2017
Gerelateerde artikelen  
14-02-2018 Nieuws Het Spaansche Hof heropent na restyling als trouw- en congreslocatie
24-01-2018 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2018 (2)
21-02-2018 Nieuws Accommodatienieuws - februari 2018
12-07-2017 Nieuws Accommodatienieuws - juli 2017
12-09-2017 Nieuws Villa Rietvink na ingrijpende verbouwing open voor zakelijke markt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.