Nieuws  
 

Margreet Wieringa nieuwe directeur theater- en eventlocatie DeLaMar Theater- Niels Eerenstein nieuwe Hotel Manager van Park Plaza Utrecht - Frank Go overleden


Margreet Wieringa nieuwe directeur theater- en eventlocatie DeLaMar Theater

Margreet Wieringa wordt per 6 september aanstaande de nieuwe directeur van het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wieringa is momenteel directeur van Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel in Zwolle. Zij volgt de huidig directeur van het DeLaMar Edwin van Balken op, die begin dit jaar zijn vertrek aankondigde. Margreet Wieringa heeft ruime ervaring als televisie- en theaterproducent. Zij was ruim 11 jaar producer van radio, televisie en internet bij de VPRO. Als senior uitvoerend producent werkte zij nadien 12 jaar voor Stage Entertainment Nederland (Joop van den Ende Theaterproducties). Daar was zij een van de eind-verantwoordelijken voor de productie van diverse musicals, theatervoorstellingen en toneelstukken in Nederland.


Niels Eerenstein nieuwe Hotel Manager van Park Plaza Utrecht

Park Plaza Utrecht kondigt Niels Eerenstein aan als nieuwe Hotel Manager. Niels heeft jarenlange ervaring in de hotelbranche op het gebied van commercie. Voorheen was hij acht jaar werkzaam als Regional Director of Sales bij PPHE Hotel Group. In zijn nieuwe rol zal Niels verantwoordelijk zijn voor de ultieme gastbeleving en de gehele bedrijfsvoering van het hotel. Eerenstein vertelt: “Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. Ik werk al meer dan 14 jaar voor PPHE Hotel Group en ben zeer verheugd nu als Hotel Manager bij Park Plaza Utrecht aan de slag te kunnen. Ik zie mooie kansen voor Utrecht en ons hotel. Utrecht is volop in ontwikkeling op zowel zakelijk als toeristisch front en hier zullen wij de komende tijd met onze hotelbeleving op inspelen.” Niels heeft gestudeerd aan de Stenden Hogeschool Leeuwaarden waar hij zijn Bachelor of Science in Hospitality Management heeft behaald.


Frank Go overleden

Prof.dr. Frank Go, emiritus hoogleraar Event and Tourism Marketing aan de Rotterdam School of Management (RSM), Erasmus Universiteit, is afgelopen week overleden.

Frank kwam in 1996 in dienst bij de Erasmus en heeft het Centrum voor Tourism Marketing opgezet. Vanaf dat moment heeft hij het vak Tourism Marketing gedoceerd aan bachelor en master studenten tot aan zijn emeritaat in 2014.

Plaats op:
Datum: 16 mei 2017
Gerelateerde artikelen  
16-01-2019 Nieuws On the Move - januari 2019
01-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017
03-10-2018 Nieuws On the Move - oktober 2018
15-05-2019 Nieuws On the Move - mei 2019 (2)
21-02-2018 Nieuws On the Move - februari 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.