Nieuws  
 

Nieuw Kimpton De Witt hotel in Amsterdam - Hyatt Regency opent in Amsterdam - Alle eigen Hampshire hotels worden Eden hotels - Jaimy van Waldorf Astoria Amsterdam tweede bij Les Clefs d'Or verkiezing


Nieuw Kimpton De Witt hotel in Amsterdam

Kimpton® De Witt, het eerste Europese hotel van het toonaangevende en luxe boetiekhotelmerk Kimpton® Hotels & Restaurants, zal deze lente openen in het hart van Amsterdam. Het hotel heeft 274 gastenkamers, waaronder 15 karakteristieke kamers en suites, waarvan enkele met privéterras. Het Kimpton De Witt is gevestigd in drie originele gebouwen uit het Renaissance tijdperk en combineert lokale elementen met een diversiteit aan originele details. In het pand bevindt zich tevens een vier verdiepingen tellend huisje (‘Little House’) daterend uit de 15e eeuw. Dit was ooit het ouderlijk huis van de Nederlandse dichter en toneelschrijver P.C. Hooft. Dit huisje kan gehuurd worden door groepen die op zoek zijn naar de privacy en luxe van een eigen onderkomen. Het biedt een vergaderruimte op de begane grond en een woonkamer met luxe banken, barstoelen en een goedgevulde bar op de eerste verdieping.


Hyatt Regency opent in Amsterdam

Hyatt Hotels Corporation heeft bekend gemaakt dat de merknaam Hyatt Regency zijn debuut gaat maken op de Nederlandse markt in Amsterdam. Hyatt Regency Amsterdam is het derde hotel van Hyatt in Nederland, naast het hotel Andaz Amsterdam aan de Prinsengracht en select service hotel Hyatt Place Amsterdam Airport. Het hotel opent aan de rand van Amsterdam-Oost en de Plantagebuurt en krijgt 211 gastenkamers en 15 suites. Het hotel krijgt tevens ruim 500 m2 aan vergaderruimtes, een 24-uurs fitness en sauna ruimte. Toni Hinterstoisser wordt de general manager voor zowel de Hyatt Regency Amsterdam als ook de Andaz Amsterdam Prinsengracht.


Alle eigen hotels worden Eden Hotels

Hampshire gaat alle eigen hotels na de zomer rebranden tot Eden Hotels, dat als op zichzelf staand merk onder Hampshire Hospitality blijft vallen. Eden wordt geen franchisemerk, waardoor de naam Hampshire binnen een paar jaar verdwenen zal zijn. Die merkpropositie is Eden Hotels. Zo keert de naam van de hotelgroep die Sjoerd Dijkstra, vader van de huidige directeur van Hampshire Hospitality Léon Dijkstra, in 1999 oprichtte, weer terug als zelfstandig merk. Na de overname van Hampshire door Eden in 2011, verdween Eden naar de achtergrond. Het werd een toevoeging achter de merknaam Hampshire (zoals Hampshire Eden American).


Jaimy van Waldorf Astoria Amsterdam tweede bij Les Clefs d'Or verkiezing

Jaimy Steenmeijer (24), de al eerder gelauwerde conciërge van Waldorf Astoria Amsterdam, is tijdens het internationale congres van Les Clefs d’Or in Berlijn tweede geworden bij de verkiezing voor de Marjorie Silverman Award. Dit is een fantastische prestatie voor Nederlands jongste lid van de wereldwijde vakorganistie van hotelconcierges. Als 'Jong talent van Nederland', de onderscheiding die hij kreeg bij de verkiezing in januari jl. onder auspiciën van de Gouden Sleutels, werd zijn deelname aan de wereldwijde competitie mogelijk gemaakt door de Nederlandse vertegenwoordiging van de New York Times.

Plaats op:
Datum: 24 april 2017
Gerelateerde artikelen  
30-03-2007 Nieuws Eden Hotel Group neemt Sofitel Den Haag over
28-12-2006 Nieuws Eden Hotel Groep koopt Holiday Inn Eindhoven
28-09-2016 Nieuws On the Move - september 2016 (2)
08-01-2018 Nieuws Amsterdamse sterrenhotels lanceren vacatureplatform voor high-end hospitality …
30-10-2012 Nieuws Eerste Hyatt Hotel in Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.