Nieuws  
 

Haarlem Marketing heeft er sinds 1 februari j.l. een frontoffice bij. Het Haarlem Convention Bureau, dat zich richt op de zakelijke markt en de krachten bundelt om de stad te promoten als zakelijke bestemming. Onlangs kwamen ruim dertig partijen bijeen die zich hebben aangesloten bij het speciaal hiervoor opgerichte Haarlem Convention Bureau (HCB) tijdens een feestelijke kick off in Huis Barnaart.

De partners werden welkom geheten door directeur Haarlem Marketing Esther Brasser en de gastlocaties Huis Barnaart en ondernemershuis ZAAMEN. De kersverse Haarlem Convention Manager Suzanne Kakkos, zoomde in op strategie van het Haarlem Convention Bureau en de activiteiten voor de komende tijd. Hierna maakten de partners onderling kennis en werd de samenwerking gevierd in aanwezigheid van wethouder Economische zaken Joyce Langenacker.

“Het is geweldig om te zien dat een vraag uit de stad, namelijk naar de coördinatie van aanbod en vraag in de zakelijke markt, zo concreet wordt opgepakt en we nu trots ons nieuwe HCB met onze nieuwe Convention Manager kunnen presenteren”, aldus Esther Brasser.

Pijlers

Haarlem Convention Bureau zet met haar activiteiten in op verschillende pijlers. Naast collectieve promotie en acquisitie voor Haarlem als zakelijke bestemming, wordt ook aandacht besteed aan ondersteuning en verbinden. Zo worden regelmatig workshops georganiseerd waarmee aangesloten partners bijvoorbeeld hun online marketing kunnen optimaliseren. Ook worden de partners samengebracht om het netwerk en de onderlinge samenwerking te versterken.

“Regio Haarlem heeft een unieke positie in de markt die we door deze samenwerking optimaal willen benutten. Vooral de grote diversiteit aan (vaak bijzondere) locaties voor zakelijke ontmoetingen, gecombineerd met de strategische ligging ten opzichte van Amsterdam, Schiphol en het strand, maakt Haarlem als destinatie zeer aantrekkelijk. Het hoge kwaliteitsniveau en de menselijke maat die zo kenmerkend zijn voor de stad zorgen voor het onderscheidend vermogen.”’ aldus Suzanne Kakkos, manager van het Haarlem Convention Bureau.

Plaats op:
Datum: 7 april 2017
Gerelateerde artikelen  
21-03-2017 Video Flitsinterview met Haarlem Convention Bureau op EvenementContact 2017
28-05-2018 Nieuws Haarlem gastheer eerste Nederlandse editie Eventstreet
14-04-2017 In the spotlight Haarlem gaststad Museumcongres 2017
28-09-2017 Nieuws Haarlem Convention Bureau opent haar deuren
19-09-2008 Nieuws Haarlem bundelt promotie in City Marketing Haarlem
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.