Nieuws  
 

Coen Masselink nieuwe General Manager Hotel des Indes - Martijn Dresen nieuwe General Manager Crown Plaza Maastricht - Bob van Herpen nieuwe General Manager Grand Hotel de l'Empereur


Coen Masselink nieuwe General Manager Hotel des Indes

Coen Masselink is per 1 mei benoemd tot General Manager van Hotel Des Indes, een Luxury Collection Hotel, in Den Haag. Coen Masselink heeft meer dan 20 jaar ervaring in de hospitality-sector en heeft gewerkt in Amsterdamse hotels zoals het Hilton en Hotel Pulitzer. In Den Haag was hij gedurende negen jaar werkzaam als General Manager van Het Kurhaus Hotel, totdat hij in 2007 aan de slag ging voor de luxe hotelketen Shangri-La Hotels & Resorts. Voor Shangri-La Hotels was Masselink General Manager van de vestiging in Jakarta. Ook was hij betrokken bij de opening van hun hotel in Macau, China en opende hij een Shangri-la in Doha, Qatar.
"Het is een eer om de rol van General Manager van dit prachtige hotel in één van de mooiste steden van Nederland te mogen vervullen. Ik ben verheugd terug te keren naar Den Haag en samen met het huidige team voort te bouwen aan de unieke nalatenschap van Hotel Des Indes,” aldus Masselink. Coen Masselink studeerde aan de Hotelschool in Maastricht. 


Martijn Dresen nieuwe General Manager Crown Plaza Maastricht

Crowne Plaza hotel in Maastricht staat sinds februari 2017 onder leiding van Martijn Dresen. Dresen verbleef dertien jaar in Groot-Brittannië waar hij 13jaar actief was voor Hilton en is recent teruggekeerd naar Nederland. Dresen volgt Harald Peters op die voor hem de leiding had over het hotel. Daarvoor was het in handen van Lex Nijenhuis. In Groot- Brittannië was Martijn werkzaam voor Hilton worldwide, waar hij zowel ervaring op heeft gedaan in de commerciële afdeling als wel de operationele afdelingen.


 

 

 

Bob van Herpen nieuwe General Manager Grand Hotel de l'Empereur

Amrâth Hotels heeft per 1 april 2017 Bob van Herpen aangesteld als nieuwe General Manager van Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht. Gedurende zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Maastricht werkte Bob van Herpen voor stages in het Marriott te Brussel en Sheraton in China. Na afronding van zijn opleiding in 2007 startte hij zijn carrière in het Twelve Centennial Park Hotel in Atlanta, waar hij betrokken was bij de pre-opening en opening van het hotel als Guest Services en Front Office Manager. Hierna heeft hij gewerkt als Food & Beverage manager bij verschillende hotels in het Caribisch gebied. Meest recent was Van Herpen werkzaam bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals waar hij de functies van Food & Beverage, Duty en interim General Manager had.

Plaats op:
Datum: 5 april 2017
Gerelateerde artikelen  
22-11-2017 Nieuws On the Move - november 2017 (2)
24-01-2018 Nieuws On the Move - januari 2018 (2)
21-02-2018 Nieuws On the Move - februari 2018
20-03-2019 Nieuws On the Move - maart 2019 (2)
13-12-2017 Nieuws On the Move - december 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.