Nieuws  
 

Brabanthallen overkapt middenterrein met lichtdoorlatend dak - Nieuw geluidssysteem Pieterskerk Leiden - Nozema zendergebouw in Lopik voor de zakelijke markt - Nieuwe break-out rooms in Hangaar2 - Sportas Amsterdam krijgt Olympic Hotel


Brabanthallen overkapt middenterrein met lichtdoorlatend dak

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, één van grootste beurzen- & evenementenlocaties van Nederland, staat aan de start van een grote uitbreiding. Het U-vormige middenterrein van ruim 7.000m2 wordt overkapt met een lichtdoorlatend dak wat uiteindelijk een grote centrale entree en ontmoetingsruimte wordt. Voordeel van het overdekte binnenterrein met veel daglicht is dat het toegankelijk is vanuit alle individuele hallen van het aangrenzende beurzen- en evenementencomplex. Hierdoor ontstaat er een grote centrale ruimte voor ontmoeting in een prettige ambiance.
Eind september 2017 wordt de nieuwe Hoofdentree van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch in gebruik genomen.


Nieuw geluidssysteem Pieterskerk Leiden

Onlangs is het complete geluidssysteem in de Pieterskerk Leiden vervangen. Het oude systeem was sinds 1988 in gebruik en begon mankementen te vertonen die de culturele en commerciële activiteiten in de kerk in toenemende mate hinderden. Voor de vervanging van de geluidsinstallatie is samengewerkt met Audio Electronics Mattijsen BV en het Amerikaanse topmerk Meyer Sound, die ruime ervaring hebben met het plaatsen van geluidsinstallaties in monumentale gebouwen en concertzalen, waaronder het Concertgebouw Amsterdam. De bijzondere relatie die de Pieterskerk Leiden heeft met Amerika, door de historische banden met de Leidse Pilgrims, zorgden ervoor dat Meyer Sound het project ruimhartig ondersteunde. monument.


Nozema zendergebouw in Lopik voor de zakelijke markt

Het Nozema Zendergebouw is toegevoegd aan het portfolio van Locatiecentrale, waarmee het vanaf heden beschikbaar is voor tijdelijke verhuur. Een locatie waar - letterlijk en figuurlijk - alle ruimte is om invulling te geven aan een evenement, congres, fotoshoot of filmdecor.
De imposante directiekamer, de indrukwekkende controleruimte, schuilkelder en de verschillende tussenruimtes geven een unieke blik in de historie van de draadloze communicatie. Het park om het gebouw, gelegen op enkele minuten van de A2, biedt naast voldoende parkeergelegenheid ook vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten met daarbij als skyline de welbekende 372 meter hoge Gerbrandytoren, beter bekend als Zendmast Lopik alias de inmiddels beroemde grootste kerstboom van Nederland in de decembermaand. Voor meer informatie: www.locatiecentrale.nl


Nieuwe break-out rooms in Hangaar2

In Hangaar2, op voormalig Marine Vliegkamp Valkenburg in Katwijk is ruim 2450 m2 beschikbaar voor uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten. Van grote evenementen met 2500 personen tot kleinschalige congressen, want Hangaar2 beschikt sinds kort ook over vier sub-ruimtes van elk 60 m2. Deze ruimtes kunnen ingezet worden als break-out rooms. 'Hangaar2 is een black box zonder pilaren, wat Hangaar2 uniek maakt. Er bestaat ook de mogelijkheid om Hangaar2 te verkleinen, met behulp van witte voile, zodat de ruimte aantrekkelijker wordt voor kleinschaligere events.


Sportas Amsterdam krijgt Olympic Hotel

Fletcher Sports Hotel (ook genoemd Olympic Hotel) met 309 kamers krijgt extra lange bedden voor dito sporters, meetingrooms voor (sport)teams, een fitnessruimte met wellnessvoorzieningen en lockers: de inrichting van het in aanbouw zijnde sporthotel in Amsterdam ziet er net iets anders uit dan een gemiddeld hotel in Nederland. Het hotel verrijst aan het IJsbaanpad en is onderdeel van de Sportas Amsterdam. Deze Sportas bestaat onder meer uit de Sporthallen Zuid, het Olympisch Stadion, de Bosbaan en de sportvoorzieningen in het Amsterdamse Bos. De doelgroep bestaat overigens niet alleen uit (internationale) sporters; ook zakenmensen en toeristen zijn straks meer dan welkom.

Plaats op:
Datum: 22 maart 2017
Gerelateerde artikelen  
30-06-2009 Nieuws Den Bosch krijgt vanaf 2010 groot vergader- en congrescentrum in Brabanthallen …
08-10-2008 Nieuws Pieterskerk Leiden trakteert congres- en event planners op Diamond Cocktail
02-03-2016 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2016
13-12-2008 Nieuws Pieterskerk wint internationale marketing award HCCE
04-07-2011 Nieuws Inspiratiedagen ‘Ontdek Leiden' geven organisatoren frisse kijk op Leiden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.