Nieuws  
 

NS Hispeed, het hogesnelheidsmerk van NS, opent de nieuwste NS Hispeed Lounge op Schiphol. Na Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal is dit de derde lounge van NS Hispeed. De NS Hispeed Lounge op Schiphol is een extra service voor 1e klas-reizigers, waar zij in een ontspannen sfeer kunnen werken of vergaderen in afwachting van het vervolg van hun reis. De vestiging van de NS Hispeed Lounge op Schiphol past binnen de strategie van zowel NS als KLM om (hogesnelheids)trein en vliegtuig elkaar te laten aanvullen in het reizen op de middellange afstand binnen Europa en Nederland. NS en KLM werken als partners samen onder het hogesnelheidsmerk NS Hispeed.    
“Zowel NS Hispeed als KLM is zich bewust van de voordelen van een optimale aansluiting van vlieg- en treinverkeer op de middellange afstand ”, aldus Jan-Willem Siebers, commercieel directeur van NS Hispeed. “Gezamenlijk bereiken we meer bestemmingen, direct en met een hoge mate van snelheid en comfort. Daarmee bieden we vanaf Schiphol een ideale springplank voor internationale reizigers op weg naar binnenlandse en Europese bestemmingen.”

“KLM heeft een sterke positie in de zakelijke markt op zowel Europese als intercontinentale vliegbestemmingen”, aldus Bram Gräber, directeur KLM Nederland. “De combinatie met hogesnelheidstreinen op Europese en straks binnenlandse bestemmingen levert onze reizigers nog meer gemak en comfort. Initiatieven als de NS Hispeed Lounge, in aanvulling op eigen KLM Crown Lounges, maken het verblijf van onze reizigers op Schiphol efficiënt en comfortabel. Zo bieden we als KLM en NS Hispeed meerwaarde aan onze gezamenlijke klanten.”

NS Hispeed maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa’s belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan, maakt reizen in Europa eenvoudig, snel en aangenaam, en biedt daarmee naast de auto en het vliegtuig een aantrekkelijk alternatief. Railteam biedt haar reizigers nu in totaal 36 lounges in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Oostenrijk.

De NS Hispeed Lounge is een exclusieve ruimte ingericht met comfortabel designmeubilair. De lounge biedt de volgende mogelijkheden om te werken en te ontspannen:
-een werktafel met stroomvoorziening voor laptop;
-pc met internettoegang (tegen betaling);
-leestafel met uitgebreide collectie (internationale) kranten en magazines;
-zelfbedieningsbar met gratis drankjes, zoals koffie, thee, frisdrank, bier en wijn;
- mediawand met laatste nieuws en actuele reisinformatie.

Daarnaast is er een vergaderruimte voor vier tot vijf personen en een grotere ruimte die te boeken is voor maximaal tien personen. Houders van een NS-Business Card met een 1e klas-ticket kunnen er met drie introducés gratis terecht. Alle overige bezoekers kunnen tegen betaling (€ 12,50 per persoon per twee uur) gebruikmaken van de vergaderruimtes.

De NS Hispeed Lounge op Schiphol bevindt zich in Aankomst 4 en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn de openingstijden van 10.00 uur tot 18.00 uur. De lounge is toegankelijk voor houders van de NS-Business Card in combinatie met een 1e klas-ticket, reizigers in bezit van 1e klas NS Hispeed-ticket, houders van een Railteam-loyaltykaart in combinatie met een 1e klas-ticket en houders van een 1e klas NS-abonnement of OV-jaarkaart. Om kennis te maken met de NS Hispeed Lounge, is er tot 1 oktober 2008 een actie waarbij alle binnenlandse reizigers met een 1e klas-ticket ter waarde van minimaal € 10,- op de dag van reizen gratis toegang hebben tot de NS Hispeed Lounge op Schiphol, op Amsterdam Centraal of op Rotterdam Centraal.

Voor meer informatie: www.nshispeed.nl.

Bron: Tourpress

Plaats op:
Datum: 12 april 2008
Gerelateerde artikelen  
04-04-2009 Nieuws Vergaderruimtes van NS Hispeed te boeken via Acco.nl
28-03-2007 Nieuws Nederlandse Spoorwegen introduceert NS Hispeed
03-04-2009 Nieuws KLM en NS brengen de klant gratis thuis
30-10-2015 Nieuws Regus en NS International stimuleren flexibel werken op treinstations
31-10-2009 Nieuws Thalys komt eindelijk op topsnelheid
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.