Nieuws  
 

Maandag 12 juni 2017 vindt in het ATLAS Theater in Emmen de tiende editie plaats van het Nationaal Congres Citymarketing (NCC).

Nationale Citymarketing Trofee (NCT)

Het NCC is dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor mensen werkzaam in marketing, communicatie en/of promotie bij de overheid, in de publiek-private sector, wetenschap en bedrijfsleven; een traditie op het gebied van citymarketing. Tijdens het congres wordt ook de 8e Nationale Citymarketing Trofee (NCT) uitgereikt aan “de beste citymarketing gemeente van Nederland” in de categorie tot 120.000 en 120.000+ inwoners.

Met sprekers van kaliber en mogelijkheden om met collega’s uit het hele land ervaringen uit te wisselen, is het NCC door en voor de branche. Wetenschappelijke, bestuurlijke en praktische invalshoeken komen aan bod en er worden tips en adviezen gegeven over de opzet van beleid en organisatie. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en een zeer gevarieerd aanbod van themasessies/tafelgesprekken in kleinere groepen. Daarnaast is er een belangrijke plaats ingeruimd voor kennisuitwisseling en het bespreken van werkervaringen.

2017 in het teken van “Fans van je stad”

De 10e editie van het NCC heeft als thema “Fans van je stad”. Citymarketing drijft op de aanbevelingen van mensen in je omgeving; een bestemming wordt sociaal opgebouwd en uitgedragen. Inwoners, ondernemers en reizigers delen ervaringen, foto’s en verhalen over hun favoriete stad, simpelweg omdat zij er trots op zijn. Maar hoe worden zij ambassadeurs van je stad en op welke wijze kun je daar als citymarketeer op inspelen?

Tijdens de themasessies/tafelgesprekken geven visionaire sprekers als Peter Kentie (Eindhoven Marketing), Nico Mulder (24H Amsterdam) en Bram Jonkheer (Blauw Research), hun visie op de thematiek en de toekomst van het vakgebied met als doel citymarketeers te informeren en inspireren.

Voor meer informatie klik hier.

Plaats op:
Datum: 9 maart 2017
Gerelateerde artikelen  
24-10-2012 Nieuws Nationaal Congres Citymarketing op SS Rotterdam in teken van storytelling
16-02-2016 Nieuws Het Nationaal Congres Citymarketing in Arnhem in het teken van ‘de binnenstad’ …
20-04-2010 Nieuws Is effect citymarketing wel meetbaar?
12-03-2012 Nieuws Programma Nationaal Congres Citymarketing 2012 bekend
13-10-2009 Nieuws 3e Nationaal Congres Citymarketing en Evenementen naar Haarlem
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,72 seconden.