Nieuws  

Aanstaande donderdag 9 maart vindt in Ahoy Rotterdam de 9de editie plaats van EvenementContact, hét grootste eendaagse platform voor de totale Live Communicatiebranche.

Arjen Lemstra: “We kunnen deze dag het beste beschrijven aan de hand van onze vier I’s: Informatie, Inspiratie, Innovatie en Interactie".

Informatie

De 4500 bezoekers van hoge kwaliteit kunnen zich dit jaar maar liefst  bij 400 mooie bedrijven laten informeren, verdeeld in Steden & Regio’s, Bedrijfsevenementen, Festivals, Outdoor, Tech, Foodtrucks, Entertainment, Media en Brancheorganisaties. Bekijk hier de imposante plattegrond.

Inspiratie

Op verschillende locaties op de beursvloer kunnen de bezoekers terecht voor een dosis inspiratie en kennis. Het begint in de ochtend al goed met het Congres Storytelling & Branding. 4 sprekers nemen de eventmanagers mee in alle facetten van Storytelling. Iris Hond begeleidt deze ochtend met Muzikale Verhalen. De 216 stoelen waren in no time uitverkocht, dus er zijn helaas geen kaarten meer verkrijgbaar.

Gelukkig spreken in Seminar 1 en 2 & op het Techplein overdag nog heel veel professionals over de meest uiteenlopende onderwerpen. Je kunt hier het inhoudsprogramma bekijken.

De exposanten krijgen voorafgaand aan de opening van de beurs nog een dosis inspiratie van beurstrainer Han Leenhouts. Als je je als bezoeker afvraagt waarom alle exposanten zo proactief zijn, dan komt dat door deze training!

Innovatie

En uiteraard staat EvenementContact bekend om zijn innovatieve bedrijven. De bezoeker die helemaal op de hoogte wil blijven van nieuwe technologische oplossingen, raden wij aan naar het Techplein te komen. Ook vind je weer leuke nieuwe bedrijven met unieke oplossingen van VR, 3D tot nieuwe registratietools.

Interactie

En tot slot interactie, netwerken tussen exposanten en bezoekers. Maar ook tussen exposanten onderling en bezoekers onderling. We hebben zelfs een speciaal Netwerkplein overdag op de beursvloer met diverse netwerkorganisaties, netwerken.nl en brancheverenigingen.

Om 18.00 uur vindt op het grote centrale plein de Samen Kansen Creëren borrel plaats, dé grootste borrel uit de branche met meer dan 2000 eventprofessionals.

We wisselen relaxte muziek af met de uitreiking van de Nationale Meeting Award om 18.00 uur en de bekendmaking van de locatie van EvenementContact 2018 om 18.30 uur.

Om alvast sfeer te proeven, blader dan door ons mooie digitale Instant Magazine

Plaats op:
Datum: 6 maart 2017
Gerelateerde artikelen  
14-03-2017 Nieuws EvenementContact wordt Eventsummit! Terug naar de RAI in 2018
01-03-2012 Nieuws EvenementContact 2012: volop beleving, inspiratie en hybride elementen
11-01-2013 Nieuws Reserveer nu je toegangskaarten voor EvenementContact
26-05-2016 Nieuws EvenementContact in 2017 en 2019 naar Rotterdam Ahoy
05-12-2016 Nieuws EvenementContact 2017: Ticketregistratie geopend met Sinterklaas Winactie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.