Nieuws  
 

De Airbnb voor parkeren komt naar Eindhoven Airport - RentNet levert tijdelijke internetverbinding binnen 4 uur - Nieuwe dienst Gaiku maakt vergaderen makkelijker en leuker - Damiaan Denys winnaar Beste Speech van Nederland - Obsession TV is LIVE!


De Airbnb voor parkeren komt naar Eindhoven Airport

ParkFlyRent start vanaf begin maart met een innovatief parkeerconcept bij Eindhoven Airport. De reiziger heeft geen parkeerkosten; hij kan er zelfs aan verdienen. ParkFlyRent, ook wel de Airbnb voor parkeren genoemd, is een hooggewaardeerd autodeelplatform bij Amsterdam Airport Schiphol.
ParkFlyRent richt zich op de deeleconomie: de reiziger meldt zich aan op de website voor een gratis parkeerplek. De auto kan vervolgens worden gehuurd door een andere reiziger tegen ongeveer 25% lagere tarieven dan de traditionele autoverhuurders zoals Hertz en Europcar. De autobezitter deelt mee in de verhuuropbrengst, krijgt  een schoongemaakte auto bij terugkomst en is volledig verzekerd tijdens de verhuur. ParkFlyRent is al drie jaar een succes bij Schiphol. 


RentNet levert tijdelijke internetverbinding binnen 4 uur

RentNet, een Nederlandse computerverhuurder, zorgt als eerste Tijdelijk Internet-provider (TI) van Nederland binnen vier werkuren voor een internetverbinding. Met Tijdelijk Internet (TI) garandeert RentNet dat ondernemingen direct online zijn, zelfs als er geen elektriciteit voorhanden is.
Internet is een primaire behoefte op elke werkplek, ook wanneer het gaat om een werkplek op een tijdelijke locatie, bijvoorbeeld bij een evenement of andersoortige bijeenkomst. De reguliere providers hanteren voor de levering van een internetverbinding minimaal vijf werkdagen. Zij bieden bovendien geen geschikte oplossing wanneer het om een tijdelijke internetverbinding gaat, omdat er bijvoorbeeld hoge aansluitkosten zijn of lange contractperiodes. Meer informatie is te vinden op www.rentnet.nl.


Nieuwe dienst Gaiku maakt vergaderen makkelijker en leuker

De nieuwe dienst Gaiku moet meetings niet alleen efficiënter, maar ook leuker maken.
Oprichter Jasper Meerding: “Veel bedrijven maken gebruik van methodieken als scrum of holacracy, maar daarvoor zijn dus vrijwel geen opties beschikbaar.” Gaiku stelt gebruikers in staat om via deze methodieken vergaderingen te plannen, actiepunten aan te stippen en plannen te maken. Een ander doel is om vergaderen via de telefoon makkelijker te maken. Zo kan de dienst deelnemers uit zichzelf benaderen, zodat een belangrijke meeting niet gemist hoeft te worden. Meerding: “Eigenlijk een heel simpel idee: waarom zou een app jou niet kunnen bellen?”
Hoewel de ontwikkeling van de dienst nu gefocust is op de kernzaken zoals het kunnen inplannen en bijhouden van afspraken, taken en actiepunten, moet Gaiku in de toekomst ook veel zelf kunnen. Meerding: “Denk aan kunstmatige intelligentie die via spraakherkenning direct kan notuleren en hieruit weer actiepunten kan opstellen. Dat neemt enorm veel werk uit handen.” Voor meer informatie: https://gaiku.io/


Damiaan Denys winnaar Beste Speech van Nederland

In de finale van de speechwedstrijd ”Beste Speech van Nederland” is Damiaan Denys uit 24 inzendingen tot winnaar gekozen. De vakjury zette hem op de eerste plaats, vooral vanwege zijn authenticiteit en spannende lange spreekpauzes. Eveneens won hij de publieksprijs op zeer kleine afstand van Tom Sligting. PSA Holland, de vakvereniging van professionele sprekers, organiseerde de wedstrijd voor het eerst.
Prof. Dr. Denys is een Vlaming die in Nederland werkt en woont. Hij is hoogleraar aan de UvA en afdelingshoofd psychiatrie aan het AMC Amsterdam. Hij is tevens verbonden als neurowetenschapper aan het Nederlands Instituut voor Neurowetenschappen.
De vakjury bestond uit echte kenners: Paula Patricio, Guido Thys en Violet Falkenburg. Zij hebben alle speeches kritisch bekeken en ondermeer gelet op taalgebruik, verhaalopbouw, spanning, intonatie, bevlogenheid en geloofwaardigheid.


Obsession TV is LIVE!

Obsession Communicatie & Evenementen introduceert Obsession TV. Een maandelijks aanbod via hun eigen YouTube kanaal met twee actuele programma’s: Meet Up en Update. Obsession zet zich in voor ontmoetingen met impact. Maar hoe creëren we die eigenlijk? En wie zijn daar allemaal bij betrokken? In Meet Up ontmoet je iemand van het Obsession team, een opdrachtgever, een leverancier of expert binnen de evenementen branche. In een kort interview kom je meer te weten over zijn of haar visie op de kracht van live ontmoetingen.
Kennis delen vinden we belangrijk. Zo kunnen we leren van elkaar en samen groeien. Met het programma Update blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen ons vak. Bijvoorbeeld de inzet van WhatsApp als mobiele helpdesk tijdens evenementen, het proces van krachtige conceptontwikkeling, een kijkje backstage en de impact van social media op het succes van een event.

Plaats op:
Datum: 22 februari 2017
Gerelateerde artikelen  
29-11-2016 Nieuws Obsession introduceert Event Credits
19-12-2017 Nieuws Obsession werkt samen met bol.com, Royal Schiphol Group en RDW
28-06-2008 Nieuws Exclusieve masterclasses Live Communicatie bij Obsession
22-02-2009 Nieuws Obsession presenteert Hoogleraar Ed Peelen voor Masterclass
13-04-2008 Nieuws BluelinQ nieuwe KLM-service voor transfers van en naar Schiphol
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.