Nieuws  
 

Utrecht laat tijdens een inspirerende Locatietour zien hoe veelzijdig het aanbod is van evenementen- en congreslocaties en welke combinaties er te maken zijn om een passend event te organiseren. De Locatietour voor meeting- en eventplanners uit heel Nederland, wordt op maandag 27 maart voor de derde keer georganiseerd. Dit jaar staat in het teken van ‘locaties & combinaties’.

Hans Sittrop, manager Utrecht Convention Bureau (UCB): “Utrecht op de kaart zetten als (inter)nationale congres- en evenementen bestemming lukt alleen door samen te werken met partners en locaties. Hierdoor is het mogelijk om grote en kleine evenementen naar Utrecht te halen. ”Het thema is dit jaar dan ook‘locaties & combinaties’ ”, zegt Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie. “Tijdens de Locatietour lichten we unieke combinaties uit. Denk bijvoorbeeld aan een plenaire presentatie bij de ene locatie, sub-sessies bij de buurman, via de achtertuin naar de aanlegsteiger om varend naar de locatie van het, diner en avondprogramma te gaan en aansluitend te overnachten in een bijzonder hotel.” De Locatietour wordt dit keer afgesloten bij een locatie die het levendige voorbeeld is van ‘samen staan we sterk’. Op deze unieke plek waar creatieve geesten de koppen bij elkaar staken is een bijzonder concept ontstaan, waar alle soorten bijeenkomsten te organiseren zijn en er naar hartenlust gecombineerd kan worden.

De Locatietour
Organiseert u regelmatig meetings of events en bent u op zoek naar centrale locaties in het hart van Nederland? Dan nodigen wij u graag uit voor deze inspirerende en afwisselende Locatietour in Utrecht. Tijdens de tour worden verrassende locaties aangedaan die uitblinken op uiteenlopende vlakken, geschikt zijn voor evenementen van verschillende groottes en waarmee bijzondere combinaties te realiseren zijn. De tour start bij een oude NS-loods waar geparkeerd kan worden op eigen terrein en vandaaruit vervolgt de Locatietour met ander vervoer de stad in. De locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland. Informatie en aanmelden: www.locatietour.nl

Over Utrecht Convention Bureau
Het Utrecht Convention Bureau (onderdeel van Utrecht Marketing) is een one-stop-shop voor organisatoren van nationale én internationale congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Het UCB geeft onafhankelijk, kosteloos en deskundig advies over de mogelijkheden die Utrecht te bieden heeft op het gebied van zakelijke evenementen. Daarnaast geeft UCB informatie ook over marketing & promotie, de financiële aspecten of subsidiemogelijkheden bij congressen en ondersteunt bij bidprocedures en site-inspecties.

Plaats op:
Datum: 14 februari 2017
Gerelateerde artikelen  
06-09-2016 Nieuws Toerisme Utrecht organiseert 'groene' locatietour in de regio Utrecht
01-02-2016 Nieuws Locatietour voor meeting- en eventplanners in Utrecht
06-03-2019 Nieuws Nieuwe locaties ontdekken in hartje Utrecht
05-09-2018 Nieuws Locatietour in de regio Utrecht Noord voor organisatoren van zakelijke bijeenkomsten …
03-06-2019 Nieuws Bezoek 10 locaties in één dag met de Locatietour in Amersfoort
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.