Nieuws  
 

EVENT 17: ALTIJD EEN GOED IDEE!

Meer beleving en vernieuwing, een versterkte corporate identity & branding, een CreatieLab, een Inspiration Park, een Content Village én meer aandacht voor innovatie. Dat zijn de resultaten van het onlangs vernieuwde beursteam van Event 17. Niet voor niets heeft de beurs de pay-off ‘ Altijd een goed idee!’. Beursmanager Marc Liethof praat vol trots over de ins en outs.

CreatieLab: “Bij binnenkomst worden bezoekers al op een ludieke manier welkom geheten. Ze ontvangen een tegoedbon voor een minuutje inspiratie in het CreatieLab. Er wordt direct bij de entree een plek gecreëerd waar je ideeën kan opdoen over hoe je evenementen leuker en makkelijker maakt. Er is te zien hoe trends uit de branche vertaald kunnen worden naar de werkvloer. Bezoekers kunnen uit een menukaart zelf kiezen waardoor zij zich willen laten inspireren in een 1-op-1- setting. Bijvoorbeeld ‘een minuutje creatie’, ‘een minuutje design’ of ‘een minuutje smaak’ “, legt Liethof uit. “Door de vrolijke en inspirerende ontvangst raken bezoekers in de juiste sfeer om de beurs optimaal te beleven.”

Innovatie is sowieso een speerpunt voor Event 17. Dit onderwerp blijkt al jaren één van de belangrijkste bezoekredenen aan Event 17. “In de stand van EventBranche is een overzicht te vinden van de genomineerden en winnaars van het Beste Idee Award, waar bezoekers zelfs op de eerste beursdag nog hun stem kunnen uitbrengen. Daarnaast presenteren op de beursvloer tal van innovatieve ondernemingen hun ontwikkelingen en worden innovatieve concepten gepresenteerd en natuurlijk geserveerd. Verder geven diverse sprekers op het podium hun visie over innovatief en creatief ondernemen.

Beste Idee Award: “Met het Beste Idee Award belonen we op de tweede beursdag de meeste innoverende eventmakers van Nederland in de categorieën Culinair (Sfeer & Smaak), Interieur (Creatie & Design) en Audiovisueel (Online & Techniek). Het is de eerste keer dat we deze award uitreiken, dus ook heel spannend. Er zijn al veel inschrijvingen binnengekomen en zowel standhouders als niet-standhouders kunnen nog gratis inschrijven tot 20 maart (via www.event.nl/beste-idee-award-2017)”, legt Liethof uit.

Inspiration Park: “In het Inspiration Park is volop aandacht voor vernieuwend entertainment. Van hoogwaardig straattheater en spectaculaire dansacts, tot ludiek entertainment en talentvolle artiesten.”

Kwadranten: “Naast alle initiatieven zijn er nog talloze nieuwtjes bij de exposanten op de beursvloer te ontdekken. De beursvloer is dit jaar weer onderverdeeld in vier kwadranten. Bij Kennis & Content leert de bezoeker meer over de wereld van personeelsplanning, live communicatie en eventmarketing. Op het gebied van Sfeer & Smaak is er volop aandacht voor vernieuwende locaties, foodtrucks en hoogwaardig entertainment. Bij Online & Techniek is er met onder andere demonstraties van de nieuwste foto- en videoboxen, event apps en registratie tools ook veel te beleven. Ten slotte kunnen eventplanners bij het kwadrant Creatie & Design hun hart ophalen bij presentaties van diverse sfeerdecoratie-bedrijven maar ook krijgt concept styling hier volop aandacht” vertelt Liethof.

Content Village: “In de Content Village biedt een gevarieerd podiumprogramma volop inspiratie en tips op het gebied van trends, online marketing, gastvrijheid en innovatie. Uiteraard nodigen we de studenten weer een dag uit; want zij zijn de toekomst.”

Event 17 wil vooral kennis en inspiratie bieden aan alle eventprofessionals en marketeers. “Met een marketingpakket vol met tips, inspireren we standhouders dit jaar om van hun stand nog meer een beleving en dus een succes te maken”, legt Liethof uit.

Event 17 vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 aprilin de Jaarbeurs Utrecht. Liethof verwacht weer ruim 7.000 bezoekers.

Plaats op:
Datum: 2 februari 2017
Gerelateerde artikelen  
14-04-2017 Nieuws Dit zijn de winnaars Beste Idee Award Event 2017!
19-01-2017 Nieuws Nieuw: Beste Idee Award tijdens Event 17
30-03-2017 Nieuws Nominaties Beste Idee Award 2017 bekend
01-03-2017 Nieuws De juryleden Beste Idee Award 2017 bekend
25-01-2016 Nieuws Event 16 opent haar digitale toegangsdeuren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.