Nieuws  
 

Gouden Green Key voor Hampshire Hotel - Van der Valk Hotel Nijmegen – Lent ontvangt ‘Beste Hotel van Nederland’ award - Congrescentrum Orpheus krijgt nieuwe inrichting - In Utrecht ruim 1000 hotelkamers op komst - PSV introduceert Escape Room


Gouden Green Key voor Hampshire Hotel

Hampshire Hotel in Delft heeft onlangs de gouden Green Key ontvangen. Met de gouden Green Key, het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, laat het hotel zien dat het voldoet aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid en milieu. Zoals het gebruik van Fairtrade producten, streekproducten, het terugdringen van milieukosten en -belasting en het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het Green Key-keurmerk wordt uitgegeven door Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit in Driebergen.


Van der Valk Hotel Nijmegen – Lent ontvangt ‘Beste Hotel van Nederland’ award

Boekingswebsite Hotels.nl heeft de jaarlijkse awards uitgereikt aan ‘haar’ beste hotels van Nederland. In totaal hebben 43.000 hotelgasten een reviewscore gegeven over het hotel waar zij in verbleven. Grote winnaar is Van der Valk Hotel Nijmegen – Lent. Van de hotelgasten kreeg dit hotel een 9.0 als gemiddelde reviewscore. Hiervoor kreeg het hotel, dat in juli 2016 haar deuren opende, de award voor ‘Beste Hotel van Nederland’ uitgereikt. De awards zijn een kwaliteitsonderscheiding die de boekingswebsite jaarlijks toekent.


Congrescentrum Orpheus krijgt nieuwe inrichting

Deze zomer vindt er een grootscheepse herinrichting plaats in Congrescentrum Orpheus. De huidige Bijvoet & Holt-foyer en het naastgelegen restaurant krijgen een flinke opknapbeurt, waarbij duurzaamheid en flexibiliteit kernwoorden zijn. De herinrichting zal begin september 2017 afgerond zijn en is onderdeel van een meerjarenplan.


In Utrecht ruim 1000 hotelkamers op komst

Rondom het vernieuwde Utrecht Centraal Station zijn op nog geen vierkante kilometer drie grote hotels in aanbouw, samen goed voor 1037 kamers.
Amrâth werkt aan een groot complex aan de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal, met 350 appartementen en 275 hotelkamers, gericht op beursbezoekers. Geplande opening: 2020.
Aan de centrumkant wil The Student Hotel op korte termijn in Hoog Catharijne 600 kamers realiseren in voormalige kantoren van Rabobank, wat op verzet van lokale politiek stuit. Nu is ook bekend geworden dat Inntel Hotels in het nog te bouwen Noord-gebouw eind 2017 een hotel met162 kamers gaat openen.


PSV introduceert Escape Room

PSV introduceert in samenwerking met Philips Stadion Events als eerste stadion in Nederland een Escape Room. Het Philips Stadion is een uitstekende evenementenlocatie en biedt alle faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Vanaf heden is het ook mogelijk om je letterlijk op te sluiten in de PSV Escape Room. De mobiele escape room is bij uitstek een geschikte activiteit voor in de pauze of om even afleiding te zoeken na een lange zit bij een vergadering. In de PSV Escape Room worden maximaal twee personen opgesloten voor zeven minuten en krijgen de uitdaging om de code te kraken. Als de deur in het slot valt, dan is het spel begonnen en start de tijd. Samenwerken en creativiteit is een vereiste.

Plaats op:
Datum: 18 januari 2017
Gerelateerde artikelen  
10-01-2019 Nieuws Hotelgasten kiezen beste Hotels van Nederland
13-02-2018 Nieuws Van der Valk Nijmegen wint duurzaamheidsprijs Green Capital 2018
14-12-2007 Nieuws Hotel de l'Europe krijgt Green Key keurmerk
21-06-2012 Nieuws Accommodatienieuws: Juni 2012 (2)
01-11-2012 Nieuws HOTELS van ORANJE genomineerd voor ‘Green Hotel of the Year Award Europe'
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.