Nieuws  
 

De Boer Structures, marktleider in tijdelijke accommodaties voor evenementen en bedrijfsruimtes, lanceert vandaag het online klantenportaal myDeBoer. Het platform is op maat gemaakt voor de complexe projecten die De Boer voor haar klanten offreert en uitvoert en is gebouwd op de technologie van Dropbox Business, het online platform waarop men kan samenwerken en bestanden delen. De lancering van het portaal is kenmerkend voor de digitaliserende eventbranche.

“We kennen allemaal het probleem wel van de vele documenten en verschillende versies die in de e-mail in omloop zijn. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we besloten om, in samenwerking met digital agency Jungle Minds en Dropbox, een handig en overzichtelijk portaal te creëren voor onze klanten en medewerkers”, vertelt Onno Koole, Marketing Director bij De Boer Structures. Zo krijgen de klant en medewerker ongeacht tijdstip of locatie snel en veilig real-time toegang tot de laatste documenten vanaf desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Gedeelde centrale projectadministratie

Bij het ontwerpen, offreren en bouwen van de tijdelijke ruimteoplossingen van De Boer komen veel documenten kijken. Denk hierbij aan bouwtekeningen, offertes, contracten, planningen en facturen. Voor een correcte en tijdige levering is het van groot belang om altijd de laatste informatie te gebruiken, waar je ook bent.

De Boer houdt zelf een uniforme projectadministratie bij en deze kan nu op een beveiligde manier naar eigen medewerkers en de klant ontsloten worden via de nieuwe applicatie. Zo hoeft er minder via e-mail en programma’s voor het uitwisselen van bestanden (ftp) verstuurd te worden en is de kans vele malen kleiner dat documenten kwijtraken dat of een verkeerde versie wordt gebruikt.

Jungle Minds deed meervoudig gebruikersonderzoek dat de basis vormde voor het uiteindelijke ontwerp voor De Boer’s eigen digitale projectplatform, dat vervolgens bovenop Dropbox Business is gebouwd.

Digitalisering eventbranche

De lancering van het eerste projectportaal van deze omvang in de eventbranche staat symbool voor de digitalisering van deze branche. Digitalisering in de eventsector beïnvloedt het totale eventmanagementproces, blijkt uit recent onderzoek van Xing Events. Driekwart van de organisatoren kunnen hun doelen bereiken door het gebruik van digitale oplossingen. De belangrijkste doelstellingen van organisatoren zijn verbetering van efficiency in tijd, kosten en organisatie, naast meer tevreden deelnemers.

Koole: “We zien om ons heen dat de industrie aan het veranderen is. Overal is men aan het kijken hoe processen efficiënter kunnen worden ingericht door te digitaliseren. Denk aan online communicatietools of virtueel vergaderen”.

Chris Moojen, countrymanager Benelux en Frankrijk bij Dropbox, beaamt de stelling van Koole: “Het is mooi om te zien hoe De Boer de Dropbox API heeft gebruikt om een persoonlijke, innovatieve portal voor haar klanten en medewerkers te ontwikkelen. We merken een groei in de vraag naar ons Dropbox Business-systeem. De Boer loopt hierin voorop in de eventbranche. Voor veel bedrijven is het een effectieve manier om eenvoudig en veilig bestanden te delen en snel samenwerkingsmogelijkheden te faciliteren. Tot op heden zijn er 300.000 API's gemaakt op Dropbox en we hopen dat het verhaal van De Boer meer bedrijven zal inspireren.”

Plaats op:
Datum: 18 januari 2017
Gerelateerde artikelen  
23-05-2017 Nieuws De Boer Structures wordt overgenomen door Losberger
16-05-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - mei 2017
16-05-2012 Nieuws Strategische samenwerking Amsterdam RAI en De Boer Structures
05-12-2018 Nieuws Ruim 2500 zonnepanelen vergroenen cateraar Maison van den Boer
20-09-2007 Nieuws Tenten populair voor congressen en events
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.