Nieuws  
 

Monique Trapasso nieuwe Business Development Manager Conventions Maastricht Convention Bureau - Rijk van Ark directeur Utrecht Marketing - Eline Deijs directeur marketing en digitaal RAI Amsterdam - Ids Boersma directeur RAI Exhibitions verlaat RAI Amsterdam


Monique Trapasso nieuwe Business Development Manager Conventions Maastricht Convention Bureau

Onlangs is Monique Trapasso toegetreden tot het team van het Maastricht Convention Bureau, in de functie van Business Development Manager Conventions. Het Maastricht Convention Bureau is een stichting die de Maastricht regio op de kaart zet als bestemming voor congressen.
‘Ik zie dit als een mooie uitdaging met als doel de regio Maastricht internationaal nog meer op kaart te zetten. Maastricht heeft veel potentie als destinatie voor nationale en internationale congressen. Samen met mijn directe collega’s en in nauwe samenwerking met de dynamische partners van het Maastricht Convention Bureau en belangrijke partijen als MECC Maastricht, Brightlands en gemeente Maastricht kunnen we dit doel zeker bereiken. Ik draag heel graag bij aan de groei van de regionale economie en de ontwikkeling van de medische kennis.’


Rijk van Ark directeur Utrecht Marketing

Per 1 januari is de nieuwe organisatie Utrecht Marketing van start gegaan met Rijk van Ark als directeur. De krachten rondom citymarketing zijn nu verenigd. Het ambitiedocument van Utrecht Marketing, dat onder verantwoordelijkheid van de besturen van Cultuurpromotie Utrecht, Toerisme Utrecht en een aantal partners uit de stad is opgesteld, is te vinden via utrechtmarketing.nl. Van Ark wil inzetten op de echte kwaliteit die bij Utrecht past, op de rijke schat van oude en hedendaagse cultuur die de stad heeft, musea, theaters, muziek, monumenten. En de economische kracht van bedrijven, startups, wetenschap en het talent dat juist op steden zoals Utrecht afkomt. En misschien wel het belangrijkste, een leuke stad zijn en blijven voor wie er wonen of regelmatig verblijven, zo'n stad is namelijk ook aantrekkelijk voor anderen.


Eline Deijs directeur marketing en digitaal RAI Amsterdam

Commercieel directeur van het ANP, Eline Deijs, wordt directeur marketing en digitaal van de RAI te Amsterdam. Deijs stapt per 1 februari over. Deijs trad in juni 2015 toe tot de directie van het ANP. ,,Het was een uitdagende, dynamische tijd. Ik ben blij dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan het ANP. Ik heb het volste vertrouwen dat de ANP-organisatie de toonaangevende positie de komende jaren verder uit kan bouwen", aldus Deijs.


Ids Boersma directeur RAI Exhibitions verlaat RAI Amsterdam

Na 25 jaar vertrekt Ids Boersma de RAI organisatie. Paul Riemens, CEO van RAI Amsterdam daarover: "De afgelopen 25 jaar heeft Ids met hart en ziel gewerkt aan een succesvolle organisatie en aan prachtige beurzen. Met name voor de internationale beurzen en hun uitbouw in het buitenland heeft hij veel betekend.
Boersma zelf voegt toe: "RAI is nu op een punt gekomen dat men de organisatie van eigen evenementen en het verhuren van accommodatie aan derden op een andere wijze wil vormgeven. Na een lange en mooie tijd voor de RAI werkzaam te zijn geweest, heb ik in dit stadium voor mezelf de balans opgemaakt en ben tot de conclusie gekomen dat het beter is voor mij, maar ook voor de RAI om me te oriënteren op een nieuwe toekomst. Ik kijk er bovendien enorm naar uit om nieuwe wegen in te slaan.”

Plaats op:
Datum: 4 januari 2017
Gerelateerde artikelen  
03-08-2016 Nieuws On the Move - augustus 2016
06-03-2019 Nieuws On the Move - maart 2019
07-02-2019 Video Flitsinterview met Eline Deijs van CLC-VECTA tijdens EventSummit 2019
10-01-2018 Nieuws On the Move - januari 2018
16-01-2019 Nieuws On the Move - januari 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,72 seconden.