Nieuws  
 

Clayde Menso algemeen directeur van vier historische evenementenlocaties - Mike de Zwart accountmanager Parthen Meeting Esentials


 Clayde Menso algemeen directeur van vier historische evenementenlocaties

Clayde Menso is met ingang van 1 februari 2017 benoemd tot algemeen directeur van Amerpodia BV, de organisatie waarin De Nieuwe Liefde, Felix Meritis, De Rode Hoed en het Compagnietheater, organisatorisch worden gebundeld.
Amerpodia is onderdeel van Amerborgh B.V., eigenaar van deze vier historische gebouwen in Amsterdam. Met de benoeming van Menso wordt de bundeling van de vier huizen in organisatorische zin geëffectueerd. Naast het vormgeven aan de organisatie gaat hij samen met de bestaande teams inhoud geven aan de plannen en ambities. Menso zat tien jaar lang in de directie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) waarvan de laatste drie jaar als directeur-bestuurder.


Mike de Zwart accountmanager Parthen Meeting Esentials

Onlangs is Mike de Zwart begonnen als accountmanager bij Parthen Meeting Essentials. Mike heeft een achtergrond in film/tv sales en heeft in 2013 de overstap gemaakt naar sales binnen de zakelijke dienstverlening. Voor zijn komst naar Parthen werkte Mike als accountmanager voor Groupon Nederland. Bij Parthen is hij nu primair verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Mike noemt zijn overstap naar Parthen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak “Spannend en vooral uitdagend. Parthen is een vertrouwde naam in de branche, waar ik mijn kennis en ervaring graag aan bij zal dragen.”

Plaats op:
Datum: 7 december 2016
Gerelateerde artikelen  
27-09-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - september 2017 (2)
02-01-2008 Nieuws Parthen nieuwe strategische partner voor MPI Nederland
06-10-2017 Nieuws PARTHEN VENUE FINDING overgenomen door UNIGLOBE THL
21-08-2019 Nieuws On the Move - augustus 2019
26-05-2009 Nieuws 20-jarig jubileum Parthen met nieuwe directie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,73 seconden.