Nieuws  
 

Van 1 t/m 4 december 2016, na afloop van de beurs IBTM World in Barcelona, organiseerde Noordwijk Marketing een ‘Post Tour’ voor internationale meeting planners. Een groep van veertien meeting planners werd mee naar Noordwijk genomen. Met een speciaal ‘Beach of Amsterdam’ themaprogramma werden de zakenpartners uit Canada, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Griekenland en zelfs Australië geïnformeerd over Noordwijk als congresdestinatie.

Op het programma stonden onder andere speeddatesessies met de Noordwijkse partners, een spectaculaire zeerit met de KNRM, een sfeervol diner bij Klooster en een bezoek aan Noordwijk Winter Wonderland. De vier grote congreshotels, Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel en NH Conference Centre Leeuwenhorst, verzorgden de lunches, diners en de rondleidingen in hun hotel. Zondagochtend stond Leiden op het programma met een bezoek aan museum Corpus en de Leidse Schouwburg. De tour werd afgesloten met een bezoek aan Amsterdam.

Een prachtig visitekaartje

Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt Noordwijk Marketing: “Amsterdam is internationaal bekend maar Noordwijk niet. Daarom is het erg belangrijk om de meeting planners hierheen te halen zodat ze kunnen zien en ervaren dat Noordwijk een geschikte congresdestinatie is. Ze waren zeer verrast over de diversiteit in mogelijkheden en de geringe afstand ten opzichte van Schiphol en Amsterdam. Door de uitstekende samenwerking met de Noordwijkse partners en onze collega partners in Leiden, hebben we weer een mooi visitekaartje afgegeven.’’

Plaats op:
Datum: 7 december 2016
Gerelateerde artikelen  
30-11-2015 Nieuws Internationale meetingplanners na IBTM World in Noordwijk
06-12-2017 Nieuws Internationale meeting planners maken kennis met Noordwijk
23-10-2019 Nieuws Duitse en Engelse meeting planners onder de indruk van Noordwijk
26-03-2018 Nieuws Duitse en Engelse meeting planners maken kennis met Noordwijk
16-12-2008 Nieuws Noordwijk zet zich op de kaart tijdens recente Showcase
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.