Nieuws  
 

Na een aantal maanden van intensieve voorbereiding is deze week Congresregio Twente van start gegaan, het congresbureau voor Twente. Congresregio Twente is tot stand gekomen dankzij bijdragen van de provincie Overijssel en van het samenwerkingsverband Hotel Overleg Twente. Het initiatief maakt deel uit van Twente Marketing en wordt ondersteund door Gastvrij Twente. Bijna 30 congres- en vergaderlocaties uit Twente zijn partner van Congresregio Twente. Samen beschikken zij over ruim 1.000 hotelkamers en meer dan 120 congres- en vergaderzalen. De maximale beschikbare capaciteit is 4.000 personen, de grootste zaal biedt ruimte aan 1.060 gasten. Het aanbod aan locaties loopt uiteen van kleinschalige familie- en boetiekhotels, outdoor-locaties, theaters, congreshotels tot landgoedhotels en de businessclubs van voetbalstadions. Informatie over alle partners is te vinden op www.congresregiotwente.nl.

Sectorale benadering: High Tech

Congresregio Twente kiest voor een sectorale benadering van de congres- en vergadermarkt. Daarbij sluit zij aan bij de door de provincie benoemde topsector High Tech. Hiervoor zal worden samengewerkt met onderwijsinstellingen, ondernemingen en overige organisaties die actief zijn in deze sector. In het aanbod aan de zakelijke boeker wordt niet alleen de aandacht gevestigd op de gebruikelijke zaken rondom accommodaties en vervoer, maar ook aan het thema van het congres, met gebruikmaking van aanwezige kennis en contacten in de regio. De organisatie is ervan overtuigd dat deze focus, gecombineerd met de uitstraling van Twente als het Landgoed van Nederland en de oprechte aandacht voor gasten voortkomend uit het noaberschap dat in Twente deel uitmaakt van de eigen cultuur, zal bijdragen aan een goede positionering van Twente als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten.

Gratis advies

Congresregio Twente biedt boekers de mogelijkheid om gebruik te maken van de bemiddelingsactiviteiten van het bureau. De boeker krijgt onafhankelijk en kosteloos advies bij het vinden van een geschikte locatie. Congresregio Twente vraagt hiervoor beschikbaarheid en offertes op bij de aangesloten partners. Desgewenst organiseert Congresregio Twente een site-inspectie.

Plaats op:
Datum: 2 december 2016
Gerelateerde artikelen  
04-07-2018 Nieuws Congresregio Twente organiseert tweede editie Site Visit
26-07-2019 Nieuws Congresregio Twente organiseert Site Visit met kijkje achter de schermen bij …
10-10-2017 Nieuws Een geslaagde locatie rally met Congresregio Twente
03-07-2017 Nieuws Congresregio Zwolle site visit groot succes
13-09-2019 Nieuws Regio Twente Site Visit met bezoek aan Tuckerville groot succes
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.