Nieuws  

Morgen begint de ibtm, de wereldwijde beurs voor congressen en evenementen die van 29 november t/m 1 december 2016 plaats vindt in Barcelona.

Niet alleen de beurs, maar ook het educatieve programma is een belangrijk onderdeel van de ibtm. Het omvat dan ook een groot aantal sessies waarin een scala aan innovatieve, creatieve en baanbrekende onderwerpen wordt gepresenteerd door topsprekers uit de branche.

Net als vorig jaar concentreert ibtm het complete educatieve programma op één centrale plek òp de beursvloer, namelijk de ‘ACS Knowledge Village’. De sessies worden hierdoor zichtbaarder en makkelijker toegankelijk voor de bezoekers die hierdoor de beursvloer niet meer hoeven te verlaten.

De ACS Knowlegde Village heeft door zijn vorm en gebruikte materialen de uitstraling van een circustent en zal bestaan uit een centraal ontmoetingsplein dat toegang geeft tot drie theaters.
IT-partner Eventresult draagt zorg dat het uitgebreide programma soepel kan verlopen door het gebruik van het door hen ontwikkelde presentatie management systeem. Het Speaker Service Center geeft sprekers de mogelijkheid om zich in alle rust voor te bereiden op hun lezing, daarbij ondersteund door technisch specialisten. Tevens worden een aantal belangrijke keynote speeches live gestreamd naar de website van ibtm.

Op centrale plein is ook de “Inspiration hub”, waar alle content wordt geproduceerd voor het digitale tv en signage netwerk. Hier bevindt zich tevens een interview corner waar gedurende de beurs live interviews worden opgenomen.

Wij nodigen alle bezoekers van de ibtm world uit om zich te wagen in de wondere wereld van het circus en zich te laten inspireren door branchegenoten. Napraten en een drankje drinken kan in onze stand voor de Knowledge Village (P140). Van hieruit starten ook rondleidingen voor een kijkje achter de schermen van de ‘ACS Knowledge Village’.

Deelname is gratis en kan door simpelweg te registeren op www.ibtmworld.com

Plaats op:
Datum: 28 november 2016
Bron: ACS audiovisual solutions
Gerelateerde artikelen  
05-10-2016 Nieuws NBTC, MPI en ibtm sluiten exclusief partnership
07-11-2019 Nieuws IBTM World 2019 zit boordevol kennissessies en netwerkmogelijkheden
23-11-2017 Nieuws Ontmoet Team Holland tijdens IBTM World 2017
25-11-2016 Nieuws Ontmoet Team Holland tijdens IBTM World 2016
27-10-2011 Nieuws Doe mee met de IBTM Global Meetings Industry Research Study
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.