Nieuws  
 

Management-boek-bestseller nu ook beschikbaar als online training op Studytube - Vakbeurs Event introduceert een nieuwe look en feel van de website - Verhuizing Heuvelman Sound & Vision B.V.


Management-boek-bestseller nu ook beschikbaar als online training op Studytube

In de management-boek-bestseller van Erik Peekel 'Het evenement dat niemand wil missen' staan praktische tips voor de organisatie van een event. Van het uitnodigingstraject tot en met de opvolging (inclusief tips voor meer impact, werkvormen en interviews). Deze titel is nu ook beschikbaar als online training op Studytube. Je bekijkt ruim 90 filmpjes en je maakt de bijbehorende opdrachten. Na afloop van de cursus heb je direct een blauwdruk voor jouw eigen evenement. Tot 1 december kun je deze e-learning afnemen met 31% korting, gebruik daarvoor de kortingscode: VIP-ERIK-9KGL4L2
Vanzelfsprekend kun je daarna aan de slag op de momenten die jou het beste uitkomen (je hoeft de cursus dus niet voor 1 december af te ronden).


Vakbeurs Event introduceert een nieuwe look en feel van de website

Eventex, de organisator van Event 17 (12 en 13 april 2017) , introduceert een nieuwe website. Deze zomer nam Eventex het besluit tot een vernieuwing van de website. Er is gesleuteld aan de inhoud, vorm en vindbaarheid. Daarnaast zijn sociale media beter geïntegreerd. Ook is er aan gebruiksvriendelijkheid aandacht besteed. De navigatie is verbeterd en ook de deelnemers en het programma worden vanaf 2017 nog overzichtelijker. De nieuwe website sluit aan bij de net vernieuwde huisstijl, heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk.
“Het besluit voor een nieuwe website is gebaseerd op een nieuwe communicatie strategie. Hiermee focust Event 17 nog meer op kennis en inhoud, de community en op het verbinden. En omdat de doelgroep via alle wegen op de website van Event 17 uitkomt was een restyle van www.event.nl een logische stap. Wij zijn klaar voor Event 17!“ aldus Marc Liethof, directeur van Eventex.


Verhuizing Heuvelman Sound & Vision B.V.

Als gevolg van de aanhoudende groei van de organisatie gaat AV-dienstverlener Heuvelman Sound & Vision B.V. medio 2017 verhuizen naar IJsselstein. Na een uitgebreide marktoriëntatie heeft de organisatie haar oog laten vallen op een prachtige locatie aan de Archimedesstraat in de Utrechtse gemeente. De nieuwe huisvesting van Heuvelman is gelegen op een steenworp afstand van Utrecht en vlak bij de snelweg A2. Het nieuwe pand beslaat meer dan 4.000 m². Daadwerkelijk uniek gaat de nieuwe experience room van meer dan 450 m² worden waar we onze opdrachtgevers kunnen inspireren op het gebied van de nieuwe technieken en concepten op gebied van audio, video en licht.

Plaats op:
Datum: 24 november 2016
Gerelateerde artikelen  
13-09-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - september 2017
22-08-2013 Nieuws Nieuwe boek voor eventplanners
09-11-2016 Nieuws Exclusieve masterclass: De uitnodiging die niemand wil missen
10-12-2015 Nieuws Boekentips voor onder de kerstboom of voor op vakantie
23-11-2015 Nieuws Nieuwe gecertificeerde training Event Planning gelanceerd op IBTM World
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.