Nieuws  
 


Özgür Eylen nieuwe voorzitter Rotterdamse Hotel Combinatie -  Saskia van de Sanden nieuwe Manager Marketing & Communications Hotel Okura - Nick van Duijn nieuwe Food & Beverage Director Hotel Okura


Özgür Eylen nieuwe voorzitter Rotterdamse Hotel Combinatie

Özgür Eylen, General Manager van ibis Rotterdam City Centre, is recent aangesteld tot nieuwe voorzitter van de Rotterdamse Hotel Combinatie. Stichting Rotterdamse Hotel Combinatie is een overlegorgaan van de aangesloten hotels uit de regio Rotterdam. De RHC heeft tot hoofddoel de hotels te informeren over zaken die betrekking hebben op de Rotterdamse regio en de ontwikkelingen in de zakelijke, toeristische en hotelsector.


Saskia van de Sandennieuwe Manager Marketing & Communications Hotel Okura

Per 1 oktober vervult Saskia van de Sanden de functie van Manager Marketing & Communications. Van de Sanden startte haar carrière bij Hotel Okura Amsterdam in 2010 als stagiaire van de Hoge Hotelschool Maastricht, waarna ze verschillende functies binnen het Marketing & Communications team vervulde. Eerder dit jaar rondde ze succesvol het Young Professionals Program af, een door het hotel aangeboden trainingsprogramma dat jonge talentvolle medewerkers de kans biedt zich te ontwikkelen op het gebied van leiderschap.


Nick van Duijn nieuwe Food & Beverage Director Hotel Okura

Nick van Duijn is aangesteld als Food & Beverage Director. Van Duijn is sinds 1 september verantwoordelijk voor de vier door Michelin bekroonde restaurants van het hotel, die samen vier Michelinsterren en een Bib Gourmand behelzen. Daarnaast vallen de twee bars, het ontbijtrestaurant, de grootschalige banquetkeuken inclusief patisserie-afdeling en Okura’s kookstudio onder zijn eindverantwoordelijkheid en is hij lid van het managementteam van Hotel Okura Amsterdam. Nick van Duijn deed voor zijn komst naar Amsterdam ruim tien jaar buitenlandse ervaring op bij diverse hotelketens in onder andere het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

Plaats op:
Datum: 24 november 2016
Gerelateerde artikelen  
24-01-2018 Nieuws On the Move - januari 2018 (2)
20-03-2019 Nieuws On the Move - maart 2019 (2)
14-01-2016 Nieuws Hotel Okura Amsterdam eerste vijfsterren Superior Hotel van Nederland
12-10-2016 Nieuws On the Move - oktober 2016
13-12-2017 Nieuws On the Move - december 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,99 seconden.